Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

lördag 25 april 2009

Jag har inte målat fan på väggen – jag har målat hela helvetet!

Jaa vad ska man säga… Natten var tung. Obeskrivligt många känslor som vandrat omkring i kroppen. Besvikelsen, misslyckande, skam. Men även som vanligt när det gäller mej; överdriver jag? Blåser jag upp allt? Men denna gång tror jag inte det. Igår kändes det som jag satt på en Matte C-kurs när jag knappt kan Matte A… Känns sådär att åka dit idag igen, nästan lite förnedring. Men idag skulle vi ha föreläsning mest hela dagen, en veterinär och nån annan hundfrisk-vårdare skulle komma på besök. Sen så skulle vi väl även gå igenom provet. Ikväll är vi bjudna hem till Cillas familj i Älvsjö, kan nog bli trevligt! Sen är det bara en natt och en dag kvar, så får vi åka hem. Fast hem till vad?? Förut har man haft ett hopp. Nu är det bara arbetslöshet, utstämpling osv… Vet inte vart livet ska ta vägen för min del. Kände att det här var något av min sista chans. I och med detta så har jag visat: Jag klarar inte ansvar. Jag klarar inte fysisk påfrestning. Jag klarar inte psykisk påfrestning. Jag klarar inte av praktiskt arbete. Finns inte så mycket kvar åt lilla mej då… Har haft sån jädra otur i livet så det finns inte. Har haft tre "jobb" som jag trivdes enormt bra bra! Autoliv – fick gå pga arbetsbrist. Wallride – lades ner och Djurnära – lades ner. Två branscher som här helt utdöda. "Detta kanske inte var din grej…!". Näe antagligen inte, men vad fan är min grej då??? I maj står jag inte längre under Per-Åkes beskydd heller. Då kan vad som helst hända. Och jag lovar, jag springer inte på EN ENDA jävla "söka jobb"-kurs… Lära sej skiva CV. Häva fram hur perfekt ‘ens liv är. Hur fantastiskt bra människa man är. Hur underbart bra man är på allt. "Hej, jag heter Sandra och jag är bra på att… …lägga pussel! Finns det nåt jobb åt mej??"… Näe, "Man ska inte måla fan på väggen", sa Fredrik igår. Det har jag inte gjort heller. Jag har målat ett helt helvete. Men visst, får väl försöka leva en dag i taget och se vart det bär. Jag kanske får flera patetiska idéer om saker jag vill göra och tror jag kan klara av. Nu ska vi ut till kurslokalen. Hoppas man lär sej nåt.

2 kommentarer:

  1. Jag förstår precis hur du känner vilket vi pratade om ikväll. Men vi får ta nya tag och det ska funka även för oss att bli massörer. Det positiva om vi mste göra om provet är att vi har lite mer koll på hur det är upplagt.
    Tack för en trevlig kväll, familjen hälsar att du o Eliot är välkomna tillbaka när ni vill.

    SvaraRadera
  2. Vi längtar efter dig, husse hälsar

    SvaraRadera