Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

tisdag 7 april 2009

VÅR, prov närmar sej, konsert med bröderna Gärdestad i fokus, äventyr i parkeringshus och fartfylld vecka

Nu känns det faktiskt som att våren kommit! Så man väntar bara på nästa släng av snö… :-) Näe nu hoppas vi att det är färdigt med det för den här vintern!

Med risk för att vara tjatig, men närmare och närmare provet kommer jag… Var hos Marie igår och fick lite hjälp med plugget. Hon får mej att tänka på lite annat sätt, man behöver inte krångla till det så pass som jag gjort innan! Sen hoppas jag att inte skolan tycker att man ska vara krånglig, hihi… :-) Vi kom överens om att studiematerialet långt ifrån är det bästa. Liksom jag skulle kunna läsa in det som står, men jag har ingen aning om vart mycket sitter i kroppen, det är bara rena begrepp. Säger de "Läs på kompendiet och era anteckningar!" så har man ingen lust att behöva slå upp det ena ordet och den ena muskeln efter den andra för att vi inte gått igenom den… Men det går nog lite framåt i alla fall. Dessa två veckor som är kvar blir att bara slipa. Och så ringde Linda från kursen i söndags och pratade en stund. Skönt att höra att inte bara jag är vilsen inför provet :-) Och sen kommer ju allt annat med kursen. Åka hemifrån igen, bo ensam i nån liten stuga. Den här gången ska jag bo på ett annat ställe som förhoppningsvis inte ligger mitt ute i skogen. Jag hoppas det finns rinnande vatten, för det saknade jag förra gången. T.ex. Och sen ska ju Elliot med också, så jag får lite sällskap!

Men behandlingarna rullar på! Måste ta ett ryck och annonsera lite mer. De kunder som jag fått utifrån har ju i regel sett annonsen på Arken, så jag ska ner och sätta upp på Tropic Zoo också. Och även på Djurkliniken. Annars rullar det på ganska bra, har 3-4 behandlingar i veckan i snitt. Igår var jag hos en lagkompis från Boren, det var trevligt! När det begav sej så var vi mobbing-offer båda två, så vi hade mycket att prata om! :-) Idag ska jag åka till Vadstena, och sen vidare in till min praktik i Linköping. Se vad det blir för spännande idag, tisdagar är det ju drop-in med mycket vaccinationer och så.

I lördags var jag, mamma, Pia och Mia på äventyr i Norrköping. Jag undrar vad det är för en sinnesrubbad arkitekt som planerat vägarna där, de går ju precis kors och tvärs! Och mitt i allt kommer en spårvagn dundrande. Först skulle vi leta på nåt ställe att parkera, fick åka runt i ett parkeringshus säkert fem varv innan vi kom till plan ett. Och sen leta på nåt ställe att äta. Slutade med en jätte-hamburgare på Harrys. Sen ner till DeGeer-hallen. Lite vätskedepå innan konserten. Det var hyllningskonsert till Ted Gärdestad, med Janne Schaffer, Tina Lejonberg, Sara Löfgren, Jan Johansen, Johan Boding, Michael Bäck Band och Norrköpings symfoniorkester. Det var riktigt bra, himla stämningsfullt! Sen var bror Kenneth Gärdestad och pappa Gärdestad på plats också och de fick stående ovationer :-) Sista låten, slumpmässigt "Jag vill ha en egen måne", var Kenneth med på scen och sjöng. Liksom tänk vad stort. Man sitter på sin kammare och knåpar ihop en rätt simpel låt lite sådär på skoj. En sådär 40 år senare står 500 pers i en salong och sjunger refrängen. Måste kännas riktigt mäktigt! Efter konserten var jag tvungen att köpa en bok, en sångbok med Teds alla låtar. Fick den signerad av Kenneth och även en kram, det ni :-) Fick en kram av Micke också, kapellmästaren i Michael Bäck Band. Vi umgicks lite för några år sen, så det var kul att träffa på honom igen! Sen skulle vi försöka ta oss hem. Att komma in i det där jävla parkeringshuset verkade omöjligt, de hade ju stängt gallerian. Vi fick GÅ upp, de där jävla varven i spiralen. Ytterst underhållande… Och när vi äntligen hittat bilen så skulle vi ner samma väg. Runt, runt, runt gick det… :-) Det var en riktigt trevlig och rolig kväll! Blir väl så när man parar ihop fyra kärringar, ett munsår, en handikappad och en konsert :-)

Har mycket att göra den här veckan, vet knappt vart jag ska börja! Ordna massor till helgen. Handla, fixa fika, baka???, städa osv. Får bli full fart slutet av veckan, sen kan man fylla 25 i godan ro :-) Usch, man blir bara äldre och äldre. Och mindre och mindre känns det som man får uträttat. Fan, nu skulle man ju vara i sitt ässe med heltidsjobb, hus, tre ungar… Fast det mesta av det är jag i ärlighetens namn rätt glad att slippa, hihi :-) Men hade ju ändå gärna valt nåt annat än att vara långtidssjukskriven… Men jag knatar på med min hundmassage så får vi se :-)

Nu ska jag göra i ordning mej för att åka och massera hund i Vadstena!

Ajöken

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar