Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

söndag 26 april 2009

Sista morgonen

Då har den här helgen gått. Tror det är den kursen som känts som det gått snabbast. Sista morgonen i vår söta lilla stuga. Har gillat den mer och mer. Är väl för att jag vet att det inte går att hitta nåt liknande :-) Men förhoppningsvis kan man återvända hit nån gång!

Igår hade vi föreläsningar hela dagen. Den dagen som gått fortarst, hihi :-) En veterinär från Strömsholm och en friskvårdare därifrån pratade om hundens psyke, hur man kan träna sin hund osv. Spännande! Altid kul med historier ur verkliga livet. Idag skulle vi kolla på rörelser och så, så idag kommer väl ångesten igen. Jag ser ju knappt nån skillnad förrän en hund inte använder nåt av benen eller nåt Jag har i alla fall lagt upp en plan med min hundmassage nu: Jag kommer fortsätta masserandet, ta emot bokningar och så. När jag får provresultatet hemskickat, som man kan hoppas på att i alla fall det är bra, så ska jag maila nån av kursledarna och säga precis som det är, och höra hur jag ska göra. Så tänker jag fortsätta! Igår eftermiddag var jag och Elliot hembjudna till Cillans familj i Älvsjö. Vi beställde grekisk mat, det har jag aldrig ätit så det var intressant! Hela jag stinker väl vitlök idag :-) Men gott var det! Och en riktigt trevlig kväll, minns inte när jag skrattade så mycket senast :-) Det behövde verkligen jag! Sen höll jag på att få krupp när jag skulle tillbaka till Ekerö. Gps’en skulle absolut ha mej att åka färja, men jag ville inte åka färja… :-) Hela tiden tyckte den att jag kört fel, skulle göra en u-sväng osv. Men tillslut tvingade jag den att visa mej vägen genom Stockholm :-)

Blir ett kort inlägg nu på morgonen, ska packa det sista och gå ut med Elliot. Sen se om jag hittar nån att lämna nyckeln till. Hade ju tänkt kolla det tidigare men det har gått så snabbt!

Nästa gång jag skriver är jag hemma!

1 kommentar:

  1. Det låter ju som att du har en plan!! Alizza behöver hjälp av dig!!

    SvaraRadera