Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

fredag 3 april 2009

Gjort om hemsidan, en släng av sjukdom och fira mamma

Har pysslat en del med hemsidan som ni ser :-) Kul att förändra lite! Och mitt i allt kom en bud-kille med ett paket till Fredrik och då kom ju Hedwig och skulle vara med. Hans min var ganska sevärd :-) Det var nåt han aldrig sett förut!

Igår onsdags hade jag fullt upp hela dagen. Harmoni på morgonen, sen till Per-Åke och Sabina på arbetsförmedlingen. Vi pratade lite om min situation. Jag berättade om min praktikplats, och de var nöjda med att jag hade nåt att göra. Lan FK går ju ut i slutet av maj så det blev en del prat om vad jag ska "göra sen". och jag orkar inte tänka på det nu. Men antagligen blir jag sjukskriven en viss procent och får ställa in mej på arbetsförmedlingen en viss procent. Och beblandar man sej med de människorna så blir det obligatoriska möten, söka jobb-kurser osv. Jag spyr… Men men, det är ju en månad kvar i alla fall. Förhoppningsvis blir jag klar med hundmassagen i höst och kan sätta igång och starta företag. Så kan jag visa fingret åt allt vad arbetsförmedlingen heter :-)

Sen hann jag inte mer än hem så bar det av till US i Linköping. Min hörsel är inte vad den borde vara, och det konstaterades ordentligt nu. Fick göra en massa tester; höra pip, höra brus, höra ord och meningar. Och det gick väl….sådär. Jädra gubbe att tala otydligt! Och med brus i andra örat så var det fasen omöjligt att höra!! Så fick jag träffa doktorn. Han tittade i öronen, i munnen, i näsan. Förde t.o.m ner en slang med kamera på i näsan, så nyfiken var han. Och det var ju inte direkt det mest behagliga jag varit med om… Lite snorig var jag också, så de skulle kalla mej igen. Jag riktigt längtar… Men men, det är väldigt skönt att något händer. I och med att min kära kropp inte alltid är som det borde, värk och stelhet och skit, så tror de att det kan kopplas ihop med hörselskadan. Så nu ska jag till reumatolog och fan vet allt. Och hörapparat ska jag få, lär väl bli "Gomorron världen" värre sen, haha :-)

Kände mej väldigt risig när jag kom hem. Ont i kroppen, ont i i halsen, snuvig och dan. Var långt ifrån toppen. Så det blev läggdags ganska tidigt. Kändes lite bättre när jag vaknade, skulle ju till praktiken. Men när jag borstade tänderna så blev jag kallsvettig och det snurrade till i skallen. Jag ringde Erik och sa som det var, och han tyckte inte att jag skulle åka in. Så det blev att krypa ner i sängen igen. Inte fel det heller :-)

På kvällen blev det hem och fira solbrända mor som fyllde år. Hon hade precis kommit hem från Kanarieöarna, så det blev online-pizza. Men det funkar det med :-)

Mår bättre idag. Skallen funkar igen, bara halsen som är trälig. Men jag fick te av Fredrik i morse, han är så snäll :-) Var och masserade två flattar. De var något lugnare än förra gången. Vi stängde in oss i ett rum och då gick det skapligt att få ner dom i varv. Men de är ju på spänn hela tiden, varje rörelse, varje ljud. Och svansen slår hela tiden. Men jag är nöjd med behandligen, tror de blev det också!

Nu väntar jag på att Fredrik ska komma hem. Så blir det hem och fira mor igen, förhoppningsvis med nåt annat än online-pizza :-)

Ska pilla det sista med hemsidan så den blir fin! :-)

Ajöken

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar