Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

onsdag 29 april 2009

Sovande syster, bra och dåliga köp på marknad och Kalle Anka-tavla


Social syster man har, man bjuder på mat och hon tvärslocknar i soffan… :-) Jag och Fredrik sitter och glor på "Efterlyst". Och en spontan reaktion; Hur fasen kan ett foster-lik bara försvinna???? Herregud säger jag bara…

Idag har vi varit på marknad. Jag shoppade loss ganska bra faktiskt. På gott och ont… Tog väl två steg så hade jag köpt underkläder. Bh och trosor för 100:-. Får se hur de sitter och hur länge de håller :-) Hon som sålde envisades med att ta på mej bh’n utanpå topen, så där stod jag mitt på en marknad… Jaa va fan, hade Madonna gått ut med det så hade det varit skit-inne med bh utanpå tröjan sen :-) Men det var riktigt snyggt, så jag hoppas det passar! Sen köpte jag strumpor. Mina börjar bli så urtvättade och söndertumlade. Så jag köpte nya med humlor och harar och kossor och grodor och allt vad det var på :-) Och sen hittade jag ett par skitsnygga shorts till ett bra pris. Tyvärr tänkte jag inte på att det var bambuboende-storlekar så de var ju givetvis alldeles för små när jag provade dom hemma sen… Jäkla typiskt!! Får väl antingen ge bort dom eller annars gå ner i vikt… Undra vilket jag väljer… Fast går jag ner i vikt så kan jag ju inte ha shortsen jag köpte på Gina Tricot för mitt födelsedags-presentkort… :-) Sofia och jag gjorde stan en sväng efter marknaden, då passade jag på att utnyttja presentkortet. Så nu har jag lite nytt till sommaren, det är kul! Just ja, jag köpte ju (ännu ett ) broderi också. En Välkommen-tavla med Kalle Anka i fina färger som jag riktigt såg hur den hängde på vår tomma vägg i hallen… :-) Och den verkar riktigt rolig att sy så det ska nog inte ta så lång tid innan den hänger där :-)

Imorrn ska jag göra stan med Pernilla och Jennifher, var längesen jag träffade dom!

1 kommentar: