Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

torsdag 23 april 2009

Direkt från Ekerö: Toppen-stuga och avklarat prov!!

Då sitter jag och Elliot på Ekerö. Och nu snackar vi boende!! En egen stuga, kök med kyl/frys, diskmaskin, porslin, vardagsrum med tv, öppenspis, badrum med dusch, tvättmaskin, utsikt över Mälaren, svanar utanför fönstret, egen altan… Det var annat det än den lilla stugan jag hade på Ängby camping! Så boendet kan jag definitivt inte klaga på denna gång!! Jag har tagit några bilder, men glömde min lilla USB-kabel :-) Så jag får lägga in dom när jag kommer hem!

Och skolan och PROVET då…?? Alltså vad ska man säga… Jag är garanterat inte 100%-ig men jag tyckte det var löjligt. Här har man pluggat i två månader, kan det mesta om muskler, skelett och massage i största allmänhet. Och nu kan jag ju inte skriva vad det var för frågor, ifall nån nu mot förmodan tänkt gå kursen :-) , men jag kan ge i alla fall ett exempel: "Hur många ben finns i hundens skelett?". Alltså såna "enkla" frågor som ofta bara kräver ett ord eller två som svar. Och här har man pluggat in muskelns uppbyggnad ner till protein-nivå…!! Man vet allt om flexorer, extensorer, abduktorer osv… Men som sagt, jag är nog långt ifrån 100%-ig så jag ska väl inte klaga. Men ska man kalla det nästan en besvikelse… :-) En del frågor som kom vet man att man läst om men tyckte det var så lätt och basic att man bara snabbt ögnade igenom det och koncentrerade sej på det "relevanta". Kunde lika gärna inte kunnat det, när det väl gällde… Sen kan jag väl sura lite för att jag garanterat körde på de viktigaste frågorna, om man ska tänka lite framtid. Frågor om vart man kan tänkas hitta spänningar när en viss led inte fungerar. Gissade hejvilt… Sånt där är jag helt oduglig på, kan inte tänka nu!! :-/ Men nu är det gjort i alla fall, nu väntar två veckor i ovisshet tills man får besked hem i brevlådan om man är godkänd eller ej… Frågan är vad man ska gå och oroa sej för nu… :-) Nu börjar utbildningen bli svår. Plötsligt ska man veta vad man gör, varför man gör vissa saker. "Vilken massageteknik ska man använda om man hittar en spänning i ländryggen??". Och så är vi tillbaka igen… Hur fan känns en spänning???? Får väl se när den här kursen är slut. Hur mycket man kan prata med läraren och så. Visst att hon tog upp idag att vi inte ska vara rädda för att fråga, men liksom va fan… Hej jag heter Sandra, jag har gått tre steg och fattar knappt nåt…

Höll på att få krupp när jag kom till stugan här, jag fick inte igång nätverket… Och de som känner mej vet att det är ungefär lika med drunkning eller nåt annat, det handlar om överlevnad!! Så jag ringde Fredrik lite halvt hysterisk, men så bytte jag bara USB-port, så funkade det hur fint som helst! Så nu kan jag ha kontakt med omvärlden från min lilla stuga här!

Nu ska jag kika runt vad som hänt på övriga nätet!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar