Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

fredag 24 april 2009

Morgon på Kungsh….på Ekerö… (Säkert bara pappa på fattar den…! :-) )

Gomorron!
Har inte satt mej in i riktigt hur man fixar bilder bra här än, vet inte om det inte räcker med att man lägger ut bilden på min sida, den måste ligga kvar ute på sidan sen också… :-/ Men  den här gången kan man inte klaga på boendet i alla fall. Egen altan, egen flaggstång… :-) Det enda är att det är hål i badrumsfönstret så i natt tyckte jag mej ständigt höra små möss som ramlade in och sånt :-) Och sen tog jag en spindel därinne igår också, ville inte ha den ovanför huvudet när jag satt på toaletten. Och sen så blir det precis becksvart här ute på kvällarna. Inget bra när man har hund. Man ser varken handen eller hunden framför sej. och dessutom, som ni ser så ligger en kyrka precic vid huset, därmed också en kyrkogård. Inget trevligt alls… Så det blir en snabb-kiss på kvällarna så går vi lite mer på mornarna. Jädrar vad skönt det är ute, fast klockan är 8!! Sånt här får ‘en ju NÄSTAN att bli sugen på ett litet hus… Men bara nästan :-) Blev lite kär i just detta, och det blir nog svårt att hitta någon motsvarighet.

Ska fortsätta göra lite morgon här och sen fortsätta ut mot Väsby gård, se vad vi ska hitta på för nåt idag! Igår kväll var jag återigen riktigt bedrövad över massagen. Det jag tänkte då tänker jag inte ens sätta i tryck. Men jag har mer hjärna än fingrar, mer tankeverksamhet än känsla, det bara är så. Men men, upp med huvudet nu och ta varje dag som ett äventyr :-) Får se vad det blir i eftermiddag, har planer på att besöka min kusin och hans fru när jag ändå är i krokarna, om nu de behagar vara i krokarna :-) , och sen frågade en kurskompis, Cecilia, om jag ville följa med hem till dom nån eftermiddag, käka lite och så. Låter trevligt!

Ha en trevlig dag, det tänker vi ha!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar