Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

söndag 19 april 2009

Framtidsångest, resfeber, Hep Stars, hundutställning, sterilisera katt och raka tovor

Då har man varit 25 i drygt en vecka. (Usch vad jag uppdaterar dåligt…) Och så länge man inte tänker på det så känns det ungefär som vanligt, haha :-) Finns så mycket annat att tänka på. Sånt där ytligt som typ Vad vill man med livet?? Hur ska allt bli?? När kommer allt bli någorlunda stabilt? Inget som direkt kommer lösa sej på en dag, men ändå! Sen vill man ju gärna hitta på något i sommar, men vilken månad ska man kunna lägga undan till det..?? Känns så ruttet att inte kunna göra ett dugg, och när man inte ser något slut på det heller! Kommer man komma längre än till Askersund nån gång i livet liksom??

Jag har gjort lite massagebehandlingar under veckan, kommit halvvägs till mina 80 nu. Men fattar jag mer för det?? Näe… Kan lätt göra 40 till, men sen då…? Äh, får väl köra på. Och resfeber har jag… Nu är det ganska lugnt med provet. Inte för att jag känner mej det minsta säker på att jag kan allt, men jag har väl kommit till den punkten "Jag-gör-så-gott-jag-kan-så-får-det-gå-som-det-går". Har ingen lust att få hjärnblödning över detta. Får väl skriva om ifall det går åt helvete. Men jag har ingen lust att åka väg. Vill inte vara borta fyra dagar. Okej om det så att säga gav nåt. Men efter senaste kursen; Jag lärde mej en del teoretiskt, men praktiskt… Att minnas och försöka tyda sina stressade kråkfötter två månader senare, det är fasen inte så lätt…! Näe fram med bättre undervisningsmaterial!! Och jag lärde mej ju absolut inget vad gäller att känna saker. Jag klämmer på hundarna och dom blir nöjda, och som sagt, det kan jag säkert göra med 40 hundar till, men sen väntar praktiskt prov där man förväntas kunna allt… Jag undrar hur fasen man ska kunna när ingen visat ‘en!! Eller nåt… Jaja, är väl bara att se glad ut och sätta sej i bilen med hunden tidigt på tisdag morgon, och ta allt som det kommer. Och man ska ha med sej mat för fyra dagar och allt, FY vad jobbigt!! Men förhoppningsvis är det här vandrarhemmet lite bättre, hade ju inte ens rinnande vatten senast!

Igår var vi ett gäng på Matverkstan och sen på biografen i Skänninge, där vi såg Uffe Larssons föreställning om Hep Stars. Det var helt okej, väldigt duktiga smågrabbar som spelade! Haha, hade Fredrik varit lite mer musikalisk så hade han säkert fått vara med, hans frisyr när han vägrar klippa sej passar perfekt!! :-) Näe men det var bra, mycket bra musik och så.

Idag har jag varit i Vallerstad på min första hundutställning. Schäferklubben hade inofficiell utställning och Marie är med där, så jag var där och hjälpte henne lite. Och jag förstår folk som kommer till en kattutställning första gången… Det är inte helt lätt att förstå vad de håller på med! :-) De springer runt, domaren tittar på dom, de springer lite igen, de ställer upp sej, några får lämna ringen, andra får rosetter… Skönt att hålla på med katt, där finns i alla fall bara en BiS :-) Men det var himla kul att se i alla fall! men kallt som satan var det!! Ett tag på förmiddagen höll mina tår på att lämna wo, de ville inte vara med längre… Men så tittade solen fram och det blev lite skönare i alla fall.

Nu ska jag snart hämta Oliver för imorrn bitti ska han och Hedwig till veterinären. Hedwig ska steriliseras och Oliver ska raka tovor. Fattar inte, från att ha ett par tovor på magen så fick han pälsen full på bara några veckor!! :-/ Fick dra honom från utställningen i maj vilket var väldigt tråkigt :-(

Nu ska jag läsa lite muskler och skelett och titta när Fredrik spelar tv-spel!

Ajöken

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar