Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

måndag 27 april 2009

Spelat piano för hela gården…

Jag satt och plinkade lite på mitt piano. Har ju saknat det i helgen. Plötsligt slog det mej; vilka geni Björn och Benny måste vara! Jag satt och försökte spela "Mitt hjärtas land" ("Anthem") och jädrar vad man får hålla reda på fingrarna!! Men det är himla kul att spela nåt som är lite svårare. Jag satt här och skrålade och gapade för mej själv, och plötsligt så ser jag… Det är så att min sambo har pippi på att gå och öppna fönster överallt utan att stänga dom efter sej. Så fönstret i vardagsrummet mot gården står öppet. Så jag antar att jag har roat/plågat grannar, vaktmästare, tillfälliga besökare och vad det nu må vara, i ett par timmar… Det var ju lite sådär, är klart…

Sen har katten lyckats slå ner en ljusstake till. Hon är ett rent klantarsel, hon skulle lätt kunna parera om hon bara ville… Det blir till att försöka laga och limma! Hon är inte vidare smidig, den nakna varelsen.

Sen har jag pysslat lite med hemsidan. Har ju varit på kurs och fått lite nya vänner och de har sina olika verksamheter, då är det ju kul att länka till dom! Linda är en boxer-expert i Brunflo, Erica har turist-verksamhet med 33 draghundar i Idre, Frida är hundinstruktör i Stockholm. Så det är kul att det händer lite på hemsidan! Har lust att göra om länk-sidan helt och hållet, men ORKA!!

1 kommentar:

  1. Grannarna måste väl också få ta del av din musik? :)

    SvaraRadera