Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

torsdag 30 april 2009

Påkörd och ”Välkommen” vs ”William”

Uppe tidigt idag med. Ganska skönt att vakna av sej själv, gå upp och duscha, sitta och titta på solskenet och lyssna på fåglarna. Och skriva blogg förstås :-)

Jag kom ju på att jag glömde att berätta det mest spektakulära som hände igår! Jag skulle åka och ta ut pengar och skulle svänga in höger i rondellen till Östenssons. Bilen framför mej stannar för en gående på övergångsställe och jag bromsar ju in lite mjukt och försiktigt. Men ser i backspegeln hur en bil närmar sej med ganska bra fart. Ser hur den kommer närmare och närmare och tillslut smäller det… Jag kör in på parkeringen och han efter. Och det slår mej att "Vad fan säger man??" "Din jädra analsäcks-klåda, du körde på mej!!"…?? Kanske inte… Blev väl nåt trevligt "Oj, hur gick det??". Och karln var ju skapligt skamsen! Han hade fastnat med foten mellan gasen och bromsen, tror han upprepade det typ tre gånger. Stackarn :-) Och det blev inget på någon av bilarna så det var ju tur! Så det var ett litet äventyr. Tyckte att jag var lite stel sen och att det liksom "ringde" i öronen men det var nog bara en liten chock eller nåt :-) Var lite orolig för att kofångaren baraskulle ramla av eller nåt, men den sitter där den sitter :-)

Jo och den Kalle-Anka-tavlan jag visade igår. På framsidan står det ju "Välkommen". Men på mönstret står det "William" Va fan, liksom. Så jag får sitta och försöka räkna ut från bilden på broderiet var bokstäverna till "Välkommen" ska vara. "William" kommer aldrig bli aktuellt i det här förhållandet, det är nåt som är säkert :-) Vet i fasen vad som kommer bli aktuellt iofs, men inte nåt sånt mode-namn som varannan unge i en viss åldersgrupp heter. Ska väl helst vara nåt som håller hela livet. Lille Folke på dagis eller överläkare Alfons… Knappast va…

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar