Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

söndag 6 december 2009

Andra advent, pussel, nya däck och det blir ett julbord!

Andra advent. Fast det enda adventsljuset som jag tänder blir det på hemsidan  I övrigt så kryllar det av ljus här hemma!
Livet har återgått till det normala igen. Allt är frid och fröjd. Har inte suttit vid datorn så mycket i helgen. Vi köpte ju ett pussel på Rusta i tisdags och igår packade jag upp det. Och inte för att jag är aspergare eller så, men jag har ju svårt att ge mej förrän det är färdigt. Och 1000 bitar tar ett tag att lägga…! Kl 4 i natt såg bitarna precis likadana ut, så det blev en sov-paus och nu har jag precis lagt klart det! Ska bara komma på hur jag ska limma upp det så det kan sättas i en ram. Detta var nån slags budget-variant av pussel, så bitarna kommer inte hålla om jag plockar isär dom och försöker sätta ihop på nytt. Så det får bli en tavla istället!
Visst är det tjusigt!

I fredags var det jobb. Slutade 18 och pappa hämtade mej. Vi drog iväg långt åt skogen, närmare bestämt en bit utanför Berg. Min lilla fyrhjuliga juvel var ju tvungen att ha nya däck efter Fredriks lilla äventyr i torsdags  Och vi hittade jättebra, fick tag i våra däck och åkte sen hem igen! Stämningen hemma var lite trevligare än i torsdags kväll…  Älskar dej, klant-skalle!  Nu ska bara däcken på också, men det får bli i nästa vecka! Igår spöregnade det ju och idag har jag….pusslat 
I går gjorde jag inte så mycket. Fick ju fram pusslet och sen blev det att hålla på med det framför tv’n. När Fredrik kom hem från jobbet så blev det tacos, mums mums!! Sen chips, dip och en flaska vin. Och pussel…! Och Dansbandskampen. Skönt att Torgny Melins gick till final så slipper Casanovas i alla fall dom i nästa vecka. Fast det är ett hårt startfält ändå, blir väldigt intressant att se hur det går!
Sen på fredag är det julbord. Jag fick följa med jobbet och blev nästan barnsligt glad! Har ju gått och sörjt att det inte blir mer julmat än den på julafton, men nu så får jag en dos i alla fall  På en av stans finare krogar dessutom! Tycker det var riktigt snällt av dom att ta med mej, man känner sej verkligen som en i gänget där! Inte bara "praktikanten som ändå snart ska sluta". Så det känns lite sorgligt att så är fallet. Men men, kanske kan fråga chefen efter några öl på julbordet om man kan få fortsätta på timmar i alla fall… 
Sitter och lyssnar på Peter Jöbacks julskiva. Lite tragiskt att det inte blir någon konsert i år, det är verkligen julstämning det!!  Men man får överleva! Det finns ju alltid en light-variant; Magnus Carlsson i Klockrike kyrka 
Sötnosarna som faktiskt kan vara stilla och sams ibland i alla fall får avsluta!

1 kommentar:

  1. Du är inte ensam om att vilja lägga klart pussel, nu är mitt 8:e pussel med 1000 bitar lagt….kul å vara sjukskriven!!!
    Kram Marie

    SvaraRadera