Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

tisdag 22 december 2009

Snöstorm, ”Kurt Olssons julkalender”, ännu mera ”Dansbandskampen” och spetsad glögg

Julmust, snöstorm ute och "Kurt Olssons julkalender" på tv. På VHS! Kan det bli mer jul, så säg…  Näe nu kan julen få komma, faktiskt. Och det kommer bli en VIT jul, vad det gör mycket för stämningen!
På jobbet är det full rulle. Och de flesta är glada och trevliga! Det finns en del riktiga objekt, men det finns det ju överallt! Jag trodde jag visste var jul-rusch var, men det är inte förrän efter denna jul och detta arbete som jag fått klart för mej helt och hållet…!
Och julklapparna är klara. Hämtade den sista idag, ska bara slå in den. Den är till Elliot, haha  Men helt klart en av de klappar som jag är mest nöjd med, kul när det blir så! Jag törs nästan garantera att jag glömt någon klapp nånstans, som kommer hittas när vi flyttstädar, haha. Har haft gömmor lite överallt 
Sen får vi se om det inte kan bli lite dans i mellandagarna. Wahlströms spelar i Parken här i stan på juldagen och Casanovas i Linköping på annandagen. Känns som att det skulle vara lite skönt att röra lite på sej efter dessa dagar…  Och på tal om dansband så träffade jag Pontus i Casanovas på stan igår och tjötade lite. De hade fått reda på hur rösterna fördelats i "Dansbandskampen" och de hade kommit trea! Lite förargligt. Hade Titanix fått sin andra "guldstjärna" och gått direkt till final så skulle ju TRE band gå till final från sista programmet, nu fick istället…The Playtones, var det väl? "guldstjärnan", vilket innebar att de och tvåan Titanix gick till final och så fick juryn välja in ett band istället. Krångligt…?? Jupp, en aning…!  Men så nära var de alltså finalen ändå! Synd att man inte tänkte så, då kunde man ju försöka sett till att Titanix fått flest röster, istället för att rösta som en galning på Casanovas. Lätt att vara efterklok! 
Och lite julkort har vi fått! Tycker det är mysigt med julkort  I år beställde vi "bara" 20 och vi skickade iväg alla, men jag ska be att få låna det som mor och far fick och scanna in det och visa hur årets julkort såg ut! Sen så gjorde vi två flugor på smällen och skrev adressändring samtidigt på baksidan. Undra just hur många som missade den…! 
Annars så har det varit segt idag. Testade en specialare igår; glögg med whiskey i (det var Fredriks idé…!) och det snurrade till rätt bra i skallen  Så jag kom i säng rätt sent och började jobba 10… Efter att jag slutat så gick jag hem och somnade som en stock i soffan. Jaja, man kan inte vara perfekt jämt…! 
Sitter och funderar seriöst på om man ska skaffa sej en bingolott till "uppesittarkvällen" imorrn… Kan väl vara lite halv-mysigt??  Annars så får det bli en film eller nåt. "Tomten är far till alla barnen" är ju nästan ett måste! Fasen vilken bra barndom man har haft EGENTLIGEN… 

4 kommentarer:

  1. IIIIGENTLIGEN! lär man få höra några gånger i jul:P härligt:)

    SvaraRadera
  2. Fast det heter IGENKLI'EN faktiskt ;D

    SvaraRadera
  3. Jag såg adress ändringen på baksidan av mitt fina julkort. Moa blev alldeles till sig när hon såg Sune och Hedwig, så nu vill hon ha nakenkatter oxå. Man kunde ju tro att det skulle räcka med en nakenhund Ha en mysig jul! Många julkramar

    SvaraRadera
  4. Tack för fint julkort!! såg faktiskt nya adressen….
    Sköt om er och ha en underbar jul så ses vi efter alla helger!!
    Kram Marie, Peter, Alizza, Kissen å ängla Spitz

    SvaraRadera