Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

lördag 19 december 2009

Tre år med hund, jul-rusning, jultallrik, farbror blå i baken och kallt som satan!!

Fredagkväll och snart läggdags. Men jag måste skriva ett par rader först… Nu är det ju drygt 30 minuter för sent, men det bör uppmärksammas… Idag, 18 december 2006, så hämtade jag hem vår älskade lilla valp! Jag gick upp tidigt, hämtade syrran och drog iväg till Söderköping. Elliot’s pappa Diesel mötte oss i dörren och syrran utbrast "Men Ååååå vad söt!!!". Sen kom en liten valp tultandes efter…  Inte mycket större än en rulle dasspapper. "Men…. Den där lilla kan du väl inte ta hem??". Men visst kunde jag det…!  Hade bonat en kartong som han skulle få sitta i på hemvägen. Tror inte vi ens hann ut ur Söderköping förrän valpen sov och snarkade så gott! Och resten är historia, som man säger…  Elliot har förändrat livet för oss allihopa, minst sagt…! Vem vet hur det varit idag om vi inte haft vår lilla jycke…
Här kommer bilder från Elliots första dygn "hemma". (Det blev många bilder, men gick ju inte att välja ut ett par stycken…!!):
Elliot Elliot Elliot
Absolut första bilderna. I bilen på vägen hem. Han somnade gott 
Elliot Elliot Elliot
Mys med familjen! Mamma, Sofia och pappa 
Elliot Elliot Elliot
Och mys med Sandra  Lilleman i jämförelse med en tändsticksask och sen med sin bur i bakgrunden.
Elliot Elliot Elliot
Första tröjan (som verkligen är pytteliten!!) och sen första halsbandet.
Elliot
Sist, men först: Bilden i annonsen som fick mej på fall…! Jag vet faktiskt inte om Elliot är med på bilden, eller om det är några av hans syskon. Alla fyra såg likadana ut Tusen tack till Maria och Björn för vårt lilla underverk!! 
Jaa man blir ju alldeles varm i blodpumpen…!  Och tänk vad fort tiden går, skrutt-hunden har redan blivit 3 år och väger nästan 4 kg! Och nog för att han var bedårande söt när han var så liten, men inte vidare praktisk måste jag säga… Inte mycket större än ett marsvin ju  Kolla bara nylontråden till koppel…!

Jaa dagen annars då… Jobb. Fick en intressant tid idag; 11-15. Mitt i rusningen. Men det var skoj, man har ju aldrig tråkigt på det där stället, den saken är klar…! Och så här i värsta jul-ruschen är de flesta människor glada, en del är bara lite för stressade för sitt eget bästa 
Efter jobbet åkte vi till mor och far och åt julmat. Jul-tallrik från Ica, men absolut fullt godkänd!! Bara bruna bönorna och hemmagjorda köttbullarna som fattades…!  Där blev vi kvar tills….nyss. Hade farbror blå bakom mej i princip hela vägen hem, det var allt lite nödigt. Aldrig roligt att ha dem i häcken, oavsett hur oskyldig man är! Var säker på att jag skulle få stanna, men icke! Och usch vad kallt det är ute, -12 var det nu! Och fasen vet om inte snön kommer få ligga över jul ändå, det ska ju vara kallt ett bra dag framöver nu! Kan ju hoppas på en vit jul, allt blir lite mer stämningsfullt då!
Näe, ska väl krypa ner bredvid min en smula överförfriskade sambo, som garanterat ligger i fosterställning och sover som göttast!  Och det är klart, han börjar ju jobba om några timmar…!

Hmm, det är ju typiskt…!! När jag kollar igenom bilderna så ser jag ju att det inte alls var den 18/12 som jag hämtade hem Elliot, utan den 14/12  Vette fasen vad jag fick 18:de ifrån. Om det var tänkt att jag skulle hämta honom då, nånting var det, det vet jag!! Men men, orkar inte skriva om allt, så då är det 3 år och fyra dagar med hund då…! 

1 kommentar:

  1. Ja visst minns man med glädje den dagen man hämtade hem sitt lilla knyte….min vägde 12 kilo men han var lika "liten" i mina ögon som Elliot var för dig. Fint att se alla bilder på knytet…..
    Kram Marie

    SvaraRadera