Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

torsdag 10 december 2009

Tomte-verkstad, halv-döv igen, tv och en cider och hundar sökes!!

Idag fick jag sova länge och det var välbehövligt!!
Upp och läsa tidningen, "knarka", mata katterna. Sedan, öppnade mitt paket… Och det är så kul när man verkligen blir nöjd!! Fasen vad fint det var!! Jag har ju haft ångest vad gäller det mesta angående det där paketet, men det var verkligen perfekt! Längtar till julafton…  Så jag hade lite "tomte-verkstad" här i förmiddags, slog in paket. Hedwig tyckte snörena var jätteroliga, så vi fick fajtas lite. Men det blev en hel del paket inslagna! Bara resten kvar, som det heter…!
Sen jobb. Funkade bra idag också. Och det är så kul, jag trivs verkligen!! Imorrn är det dags för julbord med hela härliga gänget! 
Ett minus är att nu är jag döv igen. När jag skulle sätta in hörapparaten i morse så fungerade den inte. Jag försökte det mesta, starta om, byta batteri osv, men den är stendöd. Himla tråkigt, jag som just börjat känna känslan av att höra "normalt". Får försöka passa hörcentralens telefontid imorrn, garanterat mellan 10 och 10.15 eller nåt… *SUCK* Jag som just börjat gilla den lilla manicken!
Annars ikväll, inget speciellt. Var och pumpade mina nya däck, och de verkar verkligen skitbra! Ska bara betala dom också så kan man andas på allvar sen. Sen tv, en jul-Xider. Nu bara myser jag över att mina julklappar till åtminstone några i familjen blev så lyckade, hihi  Bara resten kvar! Ett paket, till hunden faktiskt, och sen hem till mor och far och slå in lite, sen är det klart! Borde göra mera godis, borde baka bullar, borde städa, borde börja flytt.packa… Fan vad mycket det blev som man "borde" helt plötsligt nu då…  Näe, inte förstöra stämningen nu!
Lite bilder så här på slutet:
Robban
Ett kort på Robban som ligger i fönstret hos mor och far, ovanför elementet, och har det gott!
Hedwig under täcket
Men gomorron, Hedwig…! Tro fan att det är trångt under täcket!
Ljuset brinner...
Dagarna tickar ner… *Jul jul, strålande jul…* ♫♪♫♪

Just det, idag igen… Idag, för ett år sen, låg jag på ett vandrarhem-rum i Göteborg och längtade hem. Imorrn var min första dag på vägen mot mitt nya liv: Hundmassage-kurs! Idag vet jag att även det var ett botten-napp… Varför inte liksom… Men det vore väl fan om jag inte ska bli klar NÅN gång, så känner ni några hundar som behöver få musklerna knådade så hör av er…! Hunden mår som en kunglighet efteråt, det har jag referenser på, och tänk att ha hunden sovandes som en stock i ett hörn medan ni jul-stökar…! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar