Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

fredag 25 december 2009

Julafton 2009, och en riktigt VIT jul. Jaa ute i alla fall…!

Juldagen. Har väl ganska nyss vaknat, ungefär som det ska vara :) Är hos mor och far så det blir bara en kort redogörelse av gårdagen.
Var i Skänninge i lite drygt en timme, nödvändigt haha :) Sen hem till Motala, sen sväng förbi hemma och hämtade djuren och de sista klapparna och så till Västra lund. Kom precis lagom till Kalle Anka. Sen det vanliga tjafset om vem som ska vara tomte. Antingen vill alla, annars ingen :) Till slut blev det mor som fick ta den rollen :) Och jag hade fasen varit snäll i år också! Fick allt möjligt bra! En kamera, halsband, en resa till yster i Norge, en film, Nikita-knickers. Och så ska jag åka till Stockholm och åka stridsflyg-simulator, fasen vad coolt!! Jag, Maverick och Goose, haha :) Det ska bli RIKTIGT spännande! Tack till hela min söta lilla familj! :) 
Sen var det middag, man skulle ju behöva mycket större tallrikar på julen :) 
Och så kom Ulla och Åke och det blev inte helt otippat en hel del musik :) 
Framåt 4 bar det av till drömmarnas land och så var den julen slut! :) 


Idag är det segt. Sitter och tittar på tv. Det jätte-snöar så det blir nog inte många knop idag. Väntar på att batteriet till kameran ska ladda klart så jag kan leka med den. Kul med en vettig kamera, har ju bara haft mobilen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar