Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

onsdag 9 december 2009

Sega jädra kartonger, hyacinter, fick mitt paket! och ”Albert & Herberts jul” med julmust till

Ett litet inlägg ska väl hinnas med idag också, även om inget speciellt har hänt.
Gick upp, satte lappen till Ups på dörren, att de fick lämna mitt paket i trapphuset om ingen öppnade när de ringde på, gick till jobbet. Full rulle idag också! Har ont i händerna ikväll, någon leverantör använder sej av stenhårda kartonger, det är rena brottningsmatchen när de ska tas isär. Så usch, mina nypor!! Fixade även en liten julklapp till idag, även i en leksaksaffär kan man hitta roliga grejer…! 
Efter jobbet åkte jag och Fredrik till mor och far och fick äntligen däcken bytta! Sen fick vi korv stroganoff också. På hemvägen handlade vi på Maxi. Och nu har jag ÄNTLIGEN fått in mina hyacinter i lägenheten, måste ha såna varje jul, och förra julen blev det ingen så i år blir det två  En rosa och en blå. Så snart börjar det lukta jul på allvar här!
När vi kom hem så stod mitt "lilla" paket utanför dörren, hurra!! Återstår bara att se vad som finns i, men det får jag göra imorrn medan Fredrik jobbar, haha  Så nu är det nog bara ett paket till som jag väntar på, sen är julen räddad även i år!
Sen köpte vi "Albert & Herberts julkalender" på dvd, så vi har kollat på några avsnitt av den. Jisses vad julkalendrarna var bättre förr…!! Däremot så undrar jag hur pass den uppskattades av barnen, det är ju mest "vuxen-humor" faktiskt. Men vi ska väl ha lite också  Såg att "Klasses julkalender" också fanns och den gillade jag! Men den har jag inte råd med nu. Får väl kanske önska mej den i julklapp… *hihi* Och så drack vi julmust. Brukar inte gilla det nåt vidare, men första såhär var helt okej faktiskt!
Albert & Herberts jul

Läggdags!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar