Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

lördag 19 december 2009

Barnprogram på morgonkvisten och ett LITEN anledning att hurra för ett ”Casanovas”-fan i ”Dansbandskampen…

En slö dag igen. Kunde inte sova i natt, det blev både "Musses magiska jul" och "Postis-Per" på tv fram på morgonkvisten… Så nu är det en aning segt!
Var hos mor och far, skulle byta torkarblad, men vi sköt upp det, det var lite för mörkt ute för att far skulle se vad han höll på med  Så vi käkade fläskfilé och tittade på "Dansbandskampen" istället! Och jag vet inte, vinnaren var väl inte direkt otippad… Sverige folk verkar vara glada i att "protestera" i alla såna här program. "Idol"-deltagare som knappt borde kommit igenom första-audition slutar typ fyra, den mest blåsta i hela "Robinson" vinner. Och ett rockabilly-band vinner "Dansbandskampen"… De var jättebra, musikaliska och originella på alla sätt och vis, men som DANSBAND… Jag har ytterst svårt att tänka mej att jag skulle stå ut med dom en hel danskväll på 4-5 timmar, har en känsla av att deras sound låter ungefär likadant oavsett vad de gör. Vi har ju ett "skräck-exempel" här i krokarna; "Hub Caps". De brukar spela i Parken ibland, och visst drar de folk… Men det är ju de här med brylkräm, skinnväst och stålkam i bröstfickan, de som hade sin epok på 50-60-talet nån gång. Och jag tror aldrig jag hört mer än 2-3 låtar av dom i sträck, sen räcker det, man vill höra något annat! Allt låter precis likadant! Det känns som "The Playtones" kan ha lite samma tendens. Men sen är det ju såklart upp till var och en vad man gillar, men jag vet inte om det seriöst kommer att gå hem hos riktig dans-publik, mer än just det faktum att de vann "Dansbandskampen". På så sätt var ju t.ex. "Date" (flera sångare är STORT plus för att inte låta för enformiga!) och "Titanix" mycket bättre. De visade att de behärskade allt som "ska" vara med i konceptet dansband. Som det redan framgått så var "Highlights" och "Casanovas" mina personliga favoriter. Och även de gamla hederliga "Arvingarna" och "Barbados", fast de inte var med i tv. Men som "Casanovas"-fan så har man ändå en LITEN anledning att fira ikväll; "The Playtones" andra låt, den specialskrivna "Sofie", var ju faktiskt komponerad av Henrik Sethsson…  (Och Thomas G:son, för ordningens skull ) Ett helt okej jobb av grabbarna, absolut!!
Jaa, en liten dansbands-sammanfattning såhär på nattkröken  Och det var väl ungefär dagen i det stora hela. Det är fortfarande svinkallt ute och det har kommit lite mera snö. Sitter med en öl och en godispåse nu och bloggar…

Trevlig fjärde advent på er!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar