Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

lördag 12 december 2009

Pyjamas-dag, debatten fortsätter, en ny favorit-julsång, Casanovas i ”Dansbandskampen” och mina djur framför era ungar, LÄTT!!

Då börjar man vakna till liv. Men har inte riktigt kommit ur pyjamasen än och frågan är om jag gör det idag… Det blev lite sent i natt, var så upptagen med mitt debatterande så tiden bara sprang iväg…! Sen kunde jag ändå inte sova. Så klockan var närmare 6 innan mina små blå slöts för natten.
Så idag har det bara varit lugnt. Kollat på tv. Jul-versionen av "Lotta på Liseberg". Och jag måste säga… Peter Jöbacks julskiva "Jag kommer hem igen till jul" som länge varit ohotad i toppen av julskivorna som spelats här hemma, men fan vet om han inte fått en konkurrent nu… Tycka vad man vill om Lotta Engberg i övrigt, men sjunga kan damen. Och julskivan "Jul hos mig" innehåller några riktiga godbitar! Bl.a. duetten med Håkan Hemlin och Mats Wester (Nordman); "Julen för mig" som är skriven av just Mats Wester och Dan Attlerud. En riktigt vacker julsång! Tänkte jag skulle hitta klippet på YouTube och visa, men än så länge tror jag inte det ligger ute. Men när jag hittar det så hamnar det här direkt  Det är trevligt att hitta lite nya favorier!
Sen spelade jag lite på mitt eget piano idag också, blev så sugen! Och det blev mest Ted Gärdestad. "Come give me love" är himla bra och kul att spela! Så imorrn har jag väl träningsvärk i fingrarna 

Ikväll blir det "Dansbandskampen" och Casanovas! Håller verkligen tummarna för grabbarna, vore kul om det gick bra för dom!! De är verkligen ett av Sveriges absolut bästa dansband, och det säger jag inte för att jag är partisk utan för att det helt enkelt är så. Den musikaliteten och spelglädjen som de visar ser man inte på så många håll. Hoppas bara att resten av Sverige fattar det också… Liksom Torgny Melins… De har ju varit ett stort skämt de senaste programmen. De är trötta, lojja och låtarna är verkligen dåligt inrepade. Och sångaren… En eller två eller 20 sånglektioner kanske vore på sin plats…?? Näe, håller verkligen tummarna för HenrikJimmyStefanPontus och Hans Jag brukar aldrig ringa och rösta sådär, men ikväll är det inte omöjligt att några kronor av telefonräkningen går till SVT…

Och på tal om debatter… På b-stället "Familjeliv" pågår det många heta samtal. Jag kan bli så galen på den sidan (ändå hänger man där…) för allt och alla ska vara så jädra politiskt korrekta…! I forumet lägger folk ut frågeställningar där bara ett svar är "rätt" enligt dom och folk som svarar annat får genast höra att de är fullkomligt sinnessjuka i huvudet. Liksom varför ens svara om man bestämt sej för vad man vill ha för svar..?? Ett ämne som alltid är hett är barn vs. husdjur. Och en del lägger ut helt sinnessjuka frågeställningar, typ "Det brinner i ett hus där ditt husdjur och ett okänt barn befinner sej. Du kan bara rädda EN, vad dom, vem väljer du??". Alltså jag vet inte, men skulle det vara ett SVÅRT val…??  12 ggr av 10 skulle jag helt klart välja djuret. När blev det MITT ansvar att se till andras fula ungar inte brinner inne…?? Däremot så är MINA djur MITT ansvar. Skulle jag bara skita i mina djur bara för att en UNGE sitter i knipa?? My ass… Som sagt, frågeställningen i sej är en smula sjuklig, men diskussionen som följer blir ännu sjukare. Folk kan bara inte acceptera att nån annan inte skulle riskera allt för andras ungar. Men man är sjuk i huvudet, tragisk, egoistisk, de "hoppas" att det ska drabba mej en dag, att någon struntar i min unge utan räddar sin vandrande pinne…. Jaa det är ju NÄSTAN samma sak…! Men näe tyvärr, mina djur är värda fan så mycket mer än era ungar, det bara är så…! Men det är kul att diskutera! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar