Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

tisdag 27 juli 2010

Baileys caramel, lag-VM i speedway och väldigt före min tid musikaliskt

Inlägg nr 600. Fasen vad jag är aktiv! :)

Sitter med ett glas Baileys Caramel. Har gått och dreglat efter den hela dagen, men av olika anledningar så har det inte blivit någon förrän nu. Och det är ju bara att boka Ålandsresa, för det lär gå åt fler flaskor…! :) Helsike vad gott det var!! Lite mer kola-ig än vanliga Baileys.

Har varit hos mor och far ikväll. Ätit Mc Donald’s-mat och kollat på lag-VM i speedway. Himla spännande sport faktiskt, speciellt när Motala-killar övertygar :) Näst efter Fredrik Lindgren så övertygade Piraternas Jonas Davidsson bland svenskarna. En tredjeplats blev det för svenska laget så på torsdag är det ny kval-chans!

Sen kom Ulla och då åkte som vanligt Spotify fram. Det blev en salig blandning av Flamingokvintetten, Britt Damberg, Lasse Lönndahl, Hep Stars, Thorleifs m.fl :) Trevligt och underhållande! Och en aning skämmigt att man hänger med i Lasse Lönndahls låtar, det borde man inte riktigt göra när man är född på 80-talet… Men men, jag är väl skadad sen födseln :)

Imorrn hoppas jag på sovmorgon, i morse ringde Madde och väckte mig. Jädra sätt :) Det är sånt kaos på jobbet nu så det finns inte…!! Inget jag vill gå in på nu, men jag hoppas det re’r sig! Det funkar inte riktigt att säga en sak till Madde och en annan sak till mig, vi pratar ju liksom med varandra… Och ”alla” runt omkring har semester så ingen hjälp får jag med situationen.

Mycket längre än så blir det inte ikväll. Drickan är slut och min mage är jobbig, så jag ska intaga vänstersida-läge i sängen och dra upp knäna till hakan och hoppas på att somna snabbt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar