Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

torsdag 22 juli 2010

Jobbig sömnlös natt, dålig rygg, virka och tre saker att stoppa i röven på en moderat

Inatt rår visst varken sömnbrist, attarax eller värktabletter på mig… Vill sova ju!! Men det är inte lätt när skallen går upp i atomer snart. Kan inte dra alla detaljer här förrän jag pratat med berörda parter, men i det stora hela så visade det sig att rygga-fan är värre åtgången än vad jag trodde och att det som vanligt aldrig blir som man tänkt sig, varför lär man sig aldrig?? Men jag återkommer när saker och ting förhoppningsvis löst sig på något sätt…

Annars idag… Somnade inte förrän halv sex i morse, men upp vid 9, vimmelkantig och dan, in i duschen och iväg till sjukan. Johan var tillbaka från semestern med full energi, fick min stackars lekamen känna på… :) Men SNART blir det bättre, det brukar alltid vara värst första dygnet efter att jag varit där. Fast vi får väl se, ska ringa vårdcentralen imorrn och se om nån läkare har lust att göra en bedömning också.

Sen åkte jag till Borensberg och hälsade på Marie. Så jädra skönt, både att få spy ur sig det värsta och att få tänka på nåt annat ett tag! Och sen fika såklart, har fasen gått ner i vikt sen jag började på hönsgården… Är väl inte helt snopet…

När hon stängt så åkte jag hem, svängde förbi mor och far med en nyckel som de skulle ha, åkte sen hem och åt middag. Fredrik hade gjort tacos, mums!!

Var trött, yrslig, skitsur och även lite ledsen så det blev sängen tidigt. Men i helsike att man kunde somna! Och riktigt sådär irriterande, är trött så ögonen nästan klibbar ihop men icke att man kommer till ro! Hur jag än ligger så hamnar jag inte ”i” sängen, utan ligger ”på” den, och ryggen vill inte vara med alls. Sträcka ut benen gör ont, böja benen gör ont, ligga på sidan så domnar vänsterbenet osv osv. Får nog kila ner och skaffa Voltaren imorrn, panodilen hjälper ju sådär… Tycker fasen jag blir mer ”lullig” av den än vad den tar bort värken. Och det är ändå ”bara” 500 mg. Minns när jag fick en tablett på 1 g av Marie på ”Djurnära” när jag opererat truten (fatta vilken omfattande operation det var, när de var i MIN mun och grävde..!! :P ). Jädrar, då såg jag verkligen rosa elefanter, darrade, kallsvettades, mådde illa. En sån till fredags-groggen och man har det livat hela helgen sen! :)

Sen kanske ni sett att jag hittat en ny kul grej till hemsidan. På framsidan ligger nån slags besöks-logg så nu har jag allt koll på er!! ;) Lite kul att försöka para ihop rätt person med rätt stad :)

Sen så har jag fått lite kli i fingrarna igen så idag har jag beställt garn som jag tänkt göra nåt kul med. Fick ett mönster på ett virkat mumintroll igår, det måste ju absolut testas!! :) Dock så tänker jag virka mumintroll hemma på kammaren och inte som nån slags jävla arbetslös-förvaring…! Hängde inte med riktigt när personen jag fick mönstret av berättade, men hon ska visst gå på nån slags ”daglig verksamhet”-shit och VIRKA MUMINTROLL… Och mig skulle de ha till att sy gardiner, måla och pöta i trädgårdsland i nåt jävla stolle-hus, alternativt göra ”minnesaskar” på Ekenäs’ lärcenter och dela ut till pensionärerna på äldreboendena runt om i stan. Alltså kartonger som man skulle måla, klistra på paljetter och snäckor och bröte på och som de sen kunde lägga prylar i… Kommer alltid vara Pernilla evigt tacksam som öppnade både arbetsplats och även hjärta för mig då så jag fick ha praktik i skatebutiken (efter att ha legat över bordet och vrålgarvat en kvart åt att ”Sandra ska till mupp-hemmet och SY GARDINER!!”…), hade nån tvingat ut mig i nåt jädra trädgårdsland eller att måla blommor på skokartonger så hade jag inte kunnat ta ansvar för konsekvenserna! Men men, det är ju val i höst, om man skulle ta med en ”minnesask”, en trädgårdsspade och ett virkat mumintroll och köra upp i rectum med sikte mot colon transversum på första bästa som försöker överlämna en lapp med namn på blåmesar…

Jaa ibland är inte steget långt mellan virkning och tjocktarmar…! Hur som helst så hoppas jag att de skickar garnet snabbt, gott om fritid lär jag ju ha inom kort…

Nähe, ska väl se om Mr Sandman fått ordning på gps’en… Fast om ni ser en nisse komma gående på vägen och det låter ”I nästa korsning, sväng vänster!” om honom så behöver det inte nödvändigtvis vara John Blund, då finns det fler att välja på…! :D (Sa jag att i natt är det tätt emellan svängarna och utrymme för fria associationer…? :) )

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar