Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

söndag 18 juli 2010

Guldklavegalan, blogg-nostalgi, gourmet-mat och löpar-tankar

Sitter och väntar på att ”Guldklavegalan 2010” ska börja på P4. Håller lite extra tummar för Lasse i ”Arvingarna” (Årets keyboardist) och ”In a moment like this” – ”Scotts”/Henrik Sethsson (Årets låt), annars ser jag bara fram emot en kväll med bra musik, hihi :)

Annars så har jag ägnat mycket tid åt bloggen idag. När jag bytte från Blogtown till Bloggworld så följde visst inte alla inlägg med, så jag har roat mig med att flytta över dem. Tur att jag inte bloggade så mycket första året :) Så nu finns mitt liv på ett och samma ställe från 2007 och framåt :) Lite nostalgiskt att läsa igenom gamla inlägg. Se hur livet har förändrats. Hur personer kommit och gått. Och det är konstigt, den tiden i mitt liv där jag ”på pappret” mådde riktigt jävla skit, åkte ständigt in och ut från akuten och det var strul med det mesta, så här i efterhand minns jag den som en riktigt rolig tid! Levde livet, festade, hade roliga vänner (vilket jag har nu också, om än något ”vuxnare” och inte riktigt lika impulsiva :) ) och var ständigt ute på vift! Sen är det väl tur att jag kom ifrån det livet ”i tid”, det var väl inte helt hälsosamt, men fasen, tiden var rolig på sitt sätt!

Och sen så har jag lagat mat. Fredrik ska bara krångla till allt, han skulle tina kyckling och värma kroketter och böka, själv gourmet-ade jag till det med

….snabbmakaroner och tzatziki! :D Och det var fullt ätbart!

Annars idag då… Vi har gått med Elliot, var i Borenshult och fikade. Tittade på båtarna. Gick hem och satt i solen tills den gick i moln och det blev kallt. Nu är det tv, dator och radio. Mor messade just att de åkte från Landvetter så vi blir kvar här en natt till. Får gå upp tidigt imorrn och skjutsa Fredrik till jobbet. Ska fasen ut på en jogging-runda sen, det är ett tag sen nu! Går i valet och kvalet om jag ska anmäla mig till milen i ”Baltzarloppet”, men jag vet ju att jag har stora svårigheter att springa på asfalt och 50% av den banan är ju visst asfalt. Så jag kanske gör bäst i att fortsätta att hålla till i skogen i alla fall tills vidare. Men det vore lite kul att genomföra nån sån grej (fasen vad optimistisk jag är…! :) ) då jag aldrig nånsin har haft någon som helst kondition!! Inte ens när jag tränade som mest fanns det på världskartan att ge mig på att springa en mil, men nu vet jag att jag faktiskt klarar av det, sen påverkar ju såklart dagsform och yttre (och kanske även inre) omständigheter.

Sådär, klockan är 20.03 och sändningarna från Malung börjar!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar