Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

torsdag 15 juli 2010

Borenshult, dans till Wahlströms, bra jobb-dag och HELG!!

Trött. Är en underdrift. Halvt medvetslös. Är betydligt närmare sanningen.

Har blivit si och så med sömnen denna vecka. Har hellre suttit ute sköna sommarkvällar än legat och sovit. Upp tidigt och jobba. En del indirekt strul på jobbet, mycket tankar om framtiden och så, vilket gjort att skallen och nerverna varit på helspänn mest hela tiden.

Igår jobbade jag halv dag, så skönt!! 06-10, en bra arbetstid :) Åkte hem och la mig i solen. Somnade en stund, men sover inte så värst rofullt på rygg på gräsmatten. Vaknade och så tog jag och Fredrik med Elliot och åkte till Borenshult (Och JA, vi ÅKTE den kilometern som det är dit, men det var för Elliots skull, han orkar inte gå när det är så varmt). Köpte glass. Och ”stor mjukglass” var absolut ingen underdrift. Den är FÖR stor. Man får ju kasta i sig så att inte allt smälter bort och kladdar ner överallt. Ibland reagerar magen, ibland inte. Har börjat fundera på att beställa ”Den största mjukglass ni har och den största rullen med dasspapper som ni har, tack:) Men igår gick det bra, skönt!! Vi gick runt och kollade på båtarna, på slussningarna, satt på piren och solade.

Elliot tittar ut över slussarna
Elliot tittar ut över slussarna

Sen åkte vi till och handlade thai-mat. Sådär lätt att äta några större mängder i värmen. Jag svidade om och åkte iväg till Borensberg och Marie; dans till Wahlströms i Borensbergsparken stod på schemat :) Det var en väldigt skön kväll, galet varmt men det ska det ju vara så här års :) Bra musik, mestadels bra och rolig dans (det var en nisse som med största sannolikhet var handkräms-missbrukare, det var lite mindre trevligt…), trevligt sällskap (som vanligt! :) ) i form av Marie. Blir nog att ta sig dit om två veckor igen när Casanovas besöker :) Strax innan kl 24 var det slut så jag var hemma vid kvart över ungefär. Satt på altanen en stund, kom väl i säng vid 01. Och sen upp kl 05 och åka och jobba…

Men idag gick det väldigt smidigt, var nog den bästa dagen jag gjort! Vet inte vad jag gjorde annorlunda, jag gick rundan bland hönsen, körde äggmaskinen, packade på pallar. Var därifrån kl 14. Jag tyckte det kändes väldigt tidigt, men det var ju faktiskt ändå en 8-timmars arbetsdag, som jag SKA gå. Men brukar sällan vara därifrån innan 16. Blev sugen på pannkakor så jag åkte förbi Konsum på hemvägen och handlade mjölk. När jag kom hem hade jag varken energi eller tid (var galet hungrig!!) att ställa mig och steka pannkakor, så det blev resten av gårdagens thai-mat.

Molnen hopade sig så vi gick in. Jag la mig i soffan och satte på lite pianoplink i öronen (Jim Brickman, UNDERBAR pianist!! Sen vet jag inte om det är på gott eller ont som man somnar av musiken…), och det dröjde inte innan jag sov som en sten. Fyra timmar senare tyckte inte Fredrik att jag skulle sova längre så nu sitter man här, som sagt halvt medvetslös, någon hänger i ögonlocken, degig i hjärnan och på allmänt dåligt humör. Snart är det läggdags igen…!

Och nu har jag helg, en välbehövlig sådan! Har inget direkt planerat, ska in till Borensberg och hälsa på Marie någon dag, sen får vi se :) Kan ju hoppas på fint väder så man bara kan ligga i solen och slappa men i alla fall på lördag skulle det regna. Men man vet ju aldrig… :) 

Det är skönt med lata sommardagar i solen, det tycker vi alla...! ♥
Det är skönt med lata sommardagar i solen, det tycker vi alla...!

Galet ont i benen har jag också, har blivit mycket gå och stå och dessutom då dans under veckan. Känner oförskämt väl att ryggen sitter mellan nacken och röven dessutom. Men då har man ju fått lite motion i alla fall :)

Nu fick jag ett glas vin så nu dröjer det nog ännu kortare innan John Blund hälsar på…! :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar