Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

lördag 24 juli 2010

Bio, jobb och trött

Idag fyller jag 9600 dagar, grattis till mig!! :D

Nu har vi varit en trappa ner. Alltså på bio :) ”Vi” har ju en hoper biljetter som ligger och skräpar, kan ju vara bra att använda dem :)Beck – Levande begravd” blev det idag. Och den var….äcklig typ :) Det märks att de hållit på ett tag nu för nu är det ”kräm” i stories’en. Det är inte bara nåt ruttet mord eller sketen pedofil, de drar verkligen saker till sin spets här. Sen beror det ju helt klart på vad man tycker är läskigt, och nu var det nergrävda trälådor och stora sprutor med ketalar inblandat så då blundar i alla fall Sandra emellanåt… :) Annars så var väl filmen som de övriga 23 (eller hur många de nu är…) ”Beck”-filmerna – Gunvald är stenhård, Oskar är en mes, ”Grannen” är klockren och Martin ser ut att dö vilken sekund som helst. Men jag gillar dem, helt klart! :)


I en lekpark mitt i storstadsidyllen hittas en nedgrävd trälåda innehållande en känd och respekterad åklagare. Beck & co misstänker först en grovt kriminell MC-ledare för dådet, men man får snabbt omvärdera fallet när MC-ledaren hittas mördad i en liknande trälåda. Ganska snart upptäcks ytterligare ett antal trälådor och polisen inser att man är inne i en katt- och råttalek med en galen seriemördare. Polisutredningen visar efterhand att det finns ett svagt samband mellan mordoffren i form av en nio år gammal händelse, men vad Martin Beck inte anar, är att även hans eget liv står på spel, då mördaren har utsett honom till nästa offer..

Annars så var det jobb idag. Fasen så mycket smidigare allt går när man är två! Och jag mår mycket bättre av att inte behöva börja dagen med att svettas ungefär 4 liter och sen bära flera hundra kilo.  Och efter imorrn är min helg klar och sen får vi se vad det blir av det hela!

Och igår var vi som sagt hos Ulla och Åke. Trevligt, suveränt god mat och stundtals riktigt bra musik! :) Sen har ju klockan en tendens att dra iväg så det blev inte många timmars sömn i natt… Så det är nog alldeles strax dax att krypa ner i sängen.

Jaa det var väl ungefär dagen det…

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar