Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

tisdag 6 juli 2010

Jobb och middag på Chill out

Idag var det jobb. Det var varmt och fåglarna gapade utanför fönstret så jag gick upp i ottan och åkte till jobbet istället :) Som tur var hade Madelene samma tankar! Så idag har vi storstädat, galet skoj… Men det måste ju göras det också ibland! Jag gick ju egentligen bara halv dag idag, men jag stannade ett par timmar extra och hjälpte Madde att göra klart, så hjälper hon mig en annan gång! Det är ordentlig skillnad när vi är två, jobbet blir både roligare och går bra mycket fortare! :)

Efter jobbet så gjorde jag inget speciellt. Gick inte ut i solan idag, huden behöver nog vila sig lite. Jag lyssnade på webradio, en bekant – Michael Bäck – sommarpratade i SR Väst igår så jag lyssnade på den inspelningen. Väldigt intressant att höra faktiskt! Han är ju både en väldigt duktig musiker och nu även pilot. Fredrik hade haft en semesterdag på stan så han kom hem framåt kvällen. Då gick vi ner på stan igen och åt på Chill out. Kycklingfilé och klyftpotatis. Undra om vår spis kommer ihåg hur man alstrar värme när vi väl drar igång den igen… Och undra hur många varv jag måste ta i spåret efter denna sommar för att komma tillbaka till formen jag hade innan sommaren började… :) Sen pratade vi om att gå en sväng, men jag var inte riktigt på humör. Kycklingen gjorde uppror i magen och jag var trött efter att ha gått upp tidigt så det blev hem och glo på tv istället, funkade det också.

Imorrn blir det förhoppningsvis sol igen, och eventuellt blir det stranden för första gången denna sommar!

Och det var väl allt för idag, en livsnjutare får avsluta inlägget:

Sune-mannen med kalaskula och spretiga tår :) ♥
Sune-mannen med kalaskula och spretiga tår :)

Han var inte fullt lika glad när han 30 sekunder senare skulle sträcka på sig lite divigt och hamnade på golvet med en duns… :D Tror inte att de kommer ringa från Cirkus Scott och erbjuda den katten jobb direkt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar