Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

torsdag 8 juli 2010

En dag i Gamla Linköping

Idag var det galet varmt, men solen var inte framme. Var inte så sugen på att åka till stranden då. Istället blev det Gamla Linköping! :) Och jag vet inte, Gamla Linköping kändes inte som det gjorde när jag var där senast…..för kanske 15 år sen… :)

Lite gamla bodar med olika skyltar på som alltid går ut på att man ska gå in och köpa nåt, va fan...
Lite gamla bodar med olika skyltar på som alltid går ut på att man ska gå in och köpa nåt, va' fan...

Är detta dåtidens bordell i Gamla Linköping...???
Är detta dåtidens bordell i Gamla Linköping...???

Men vi hade tur, när vi skulle parkera så såg vi ”Claes Lövgrens”’s buss i en gränd och vi kommer inte längre än till första caféet  så står en skylt om att ”Claes Lövgrens spelar till kaffet kl 13.30”, och när vi gick förbi var klockan 13.22…. :) Var bara att knalla in och köpa en glass och bänka sig! :) Tror inte jag hört dem innan, men fasen, det svängde! Några gamla hederliga sommarplågor typ ”Kväll i juni” osv :) Jag tror att jag och Fredrik var yngst av besökarna, men vad fasen… :D Och ”konferencier” var ingen mindre än Ragnar Dahlberg :)

Bilder!:


La grande finale... Ragnar Dahlberg och Claes Lövgrens i Leende guldbruna ögon :)
La grande finale... Ragnar Dahlberg och Claes Lövgrens i "Leende guldbruna ögon" :)

Sen har Fredrik tjatat länge om ”Fenomen-magasinet” så dit gick vi :) Jag fick lite utlopp för min musikaliska ådra; på ett ställe skulle man slå med en flugsmälla på olika långa rör och ”fundera på varför tonerna var olika i de olika långa rören”. Jag körde bort en unge och drog av ”Blinka lilla stjärna” direkt :) Näe vars, jag fick spela i fred :) På nästa ställe var det olika långa plaströr som också gav olika toner när man slog på dem och jag gav konsert även där. Detta lyckades Fredrik föreviga, om än något suddigt :) :



Minns inte vilken låt det var just här men det som finns att välja på var ”Nu grönskar det”, ”Spanien” eller ”Imse vimse spindel:) (Och älskling för fan, säg till när lappen sticker ut!!!!). Vi tog även ett par matcher i airhockey, detta förevigades ICKE. Dels var vi båda två fullt upptagna med att spela så ingen kunde plåta och sen så ser man så förbaskat dum ut när man spelar så det är inte sant och för det tredje så fick jag stryk av min totalt sport-Ointresserade sambo :-/… Men han hade bättre räckvidd över bordet!!

Annars så gick vi runt och inspekterade, testade olika grejer (bl.a. konstaterade jag att jag ser som ett arsle på höger öga) och vi kollade på ormar, skorpioner, spindlar, leguaner, ”Hitta Nemo”-fiskar och andra kreatur :)

Och på tal om kreatur, sen tog vi en sväng till Valla Gård. Råkade på lite djur. Kaniner, getter, hästar och sen något jag aldrig råkat på förut, någon som vet vad det är???



Och lite bockarna Bruse:


Sen åkte vi in till centrum och kollade lite i butiker, käkade på ”Hakepi”; Linköpings bästa kebab-hak….enligt mig :) Och så bar det av hemåt. Jag har gjort en ny skiva till bilen så jag satt och gapade (bl.a. ”Smuk som et stjerneskud, översätt det den som kan!! :) Bröderna Olsens ”Fly on a wings of love” på originalspråk!) och skrek men Fredrik somnade….eller nåt :)

Hemma blev det lite vin och lite räkor och där är vi nu… :) Imorrn blir det en sväng till Marie, det var längesen vi hade lite girl-talk så det finns nog mycket att avverka! :) Sen blir det kanske eventuellt lite utgång, PM’s på Sjöbris igen…! :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar