Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

onsdag 7 juli 2010

Jerusalemsbadet, ungjävlar som är elaka mot djur och proppfullt Vadstena

Börjar från början: Nu när det är så varmt så öppnar vi alla fönster på vid gavel, drar på fläkten och stänger sovrumsdörren så att katterna inte ska få för sig att klättra ut genom fönsterna, och samma sak i natt. Jag vaknade tidigt, vid 8, för det var så jädra varmt! Tyckte jag hörde något som lät, men tv’n var ju på så jag tänkte jag inte mer på det. Så blev jag akut kissnödig och fick släpa mig upp ”varelse” jag ville eller inte. När jag öppnar sovrumsdörren så hör jag ett jävla liv från vardagsrummet. Någon håller pianokonsert…! Då har mina söta kissemissar lyckats få igång el-pianot och även tryckt på nån knapp som gör att pianot spelar förinspelade låtar. Och givetvis med lite volym också… Fan vet hur länge det där stått på, vi kanske har roat halva Drottninggatan med lite nattlig musik…!

Idag gick det inte att hålla sig undan från sol och bad. Fast idag blev det riktiga stranden, närmare bestämt Jerusalemsbadet, och det blev inget bad, inte för mig i alla fall. Det blåste halv storm så det blev aldrig sådär varmt som det behöver vara för att jag ska slänga mig i det mystiska blå :) Men det var en riktigt skön dag i solen i alla fall! :) Men jag blir så förbannad ibland…! Varje strand får ju sina ”husdjur” och här var det en ank-familj som var vana att bli matade så de var inte vidare skygga. Här försöker de tigga mat av Fredrik :) :



Men aldrig får det vara bra…! Jag VET att ”barn är barn” och att man aldrig får klaga på dem för ”de förstår inte” och allt vad det är, så jag får väl ge en känga till alla föräldrar som låter sina ungar hållas då!! Snorungar som springer och jagar dessa and-ungar, sparkar efter dom, försöker ta dem, slå dem med pinnar osv, och föräldrarna säger inte ett ljud, de är upptagna med sitt jävla suduko eller vad det är. Vet inte om det syns på bilden med ena ungen ligger ner, den hade skadat ena benet, gick riktigt illa, låg helst bara ner. Tragiskt bara det… Men då är ju den jätterolig att jaga då den inte är så snabb, så en unge fick för sig att börja slå efter den med ett plastsvärd eller vad fan han hade. Nåt var det som jag lätt kunnat köra upp i arslet på ungjäveln i alla fall. Och den här lilla anden haltade ju runt i panik och skrek och ingen sa nåt. Jag sa till Fredrik lite halvhögt att ”Men för helvete….!!”. Då var det nån ful småländsk gubbe som bad ”Lucas-Kukas” eller vad fanskapet hette att inte jaga ankorna… *MORR* Jag blir helt tvärförbannad, hade ärligt talat LÄTT (bara lite mer t.ex. asperger och brist på konsekvens-tänkande som fattades!) kunnat sparka benet av ungen och sen slagit efter honom med ett plastsvärd! Låt djuren vara för helvete, tror den här lilla anden har ett ganska tragiskt öde att gå till mötes ändå… Annars så var det en trevlig dag på stranden!

Efter stranden blev det hem och duscha och sen äta jordgubbar och glass. Och gissa vem som var först ner i tallriken…

Jo, HEDWIG! Otippat va..?
Jo, HEDWIG! Otippat va..?

Sen åkte vi in till Vadstena. Och satan vad folk det var!! Var ju både Nostalgiafton och ”Diggiloo”. Vi gick ett varv och kom sen på att man kanske skulle slå sig ner i Hamnparken och tugga på nåt. Så det blev ett besök på Konsum. Och ingen kan ju anklaga oss för att ha taskig fantasi i alla fall… :)  

Tzatziki, prinskorv, folköl, chips, vattenmelon, tunnbröd, skinka... :)
Tzatziki, prinskorv, folköl, chips, vattenmelon, tunnbröd, skinka... :)

Så vi satt och käkade i gräset. Tyvärr så blåste det väldigt så vi fick packa ihop och gå ett varv till för att bli varma. Satte oss ner en stund till innan vi åkte hem. Var hemma strax innan 22 och sen dess har det bara varit tv’n.

Solen går ner i Vadstena över Vättern
Solen går ner i Vadstena över Vättern

Imorrn får vi se vad vi hittar på, kanske sola lite… :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar