Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

tisdag 3 augusti 2010

Klipp-och-klistra, arbetsgivarintyg, intressant google-sökning, kämpig sjukgymnastik, vaxa ben och mer klippa-och-klistra

Det är ett väldigt klippande och klistrande för att få över alla blogg-inlägg från ena stället till det andra! Och inte går det snabbt heller. Okej när det bara var 3-4 inlägg i månaden, men när det är typ 25 och bilder, video-klipp, youtube-klipp osv, det tar sin lilla tid! Men det är väl ingen brådska direkt, det som har varit, det har varit...! :) Måste bara ändra på hemsidans förstasida också så man kommer till rätt blogg! :)

Idag har jag varit aktiv! Först ute i Kalvestad och hämtade arbetsgivarintyget. Jockes skrivare fungerade inte så det blev ett gammalt hederligt handskrivet intyg :) Sen kom jag hem lite lagom stressad, klockan var 12.40 och jag skulle träffa sjukgymnasten 13, då ringde Kersti från Harmoni, hon som ser till att jag har sommarlena-ben, och frågade om vi kunde ändra tiden "idag från 13 till 13.30??". Och jag blev helt ställd! Vaddå tiden idag?? Jag skulle ju inte dit förrän nästa vecka! Men jodå, hon hade uppskrivet att jag skulle komma idag. Jag sa att jag skulle vara hos sjukgymnasten 13 så 13.30 kunde jag inte komma, men gärna senare idag? Så jag fick tid kl 16.

Träffade en skolkompis i väntrummet på LSS, hon assistent åt en tjej som gick där. Så vi pratade lite, det var trevligt! De vettiga från den tiden är lätträknade! :) Och ibland är det skönt att tiden inte går riktigt så snabbt som det känns, hon skulle ha bebis i januari. "Oj, det är ju snart!", sa jag då. Men vi kom fram till att SÅ snart är det ju faktiskt inte, är ändå fem månader kvar... :-)

Och vad beträffar besöket hos Johan så tror jag att han kommer ha en kompis mindre imorrn... Han hade gjort ett så fint träningsprogram till mig, men vi kom fram till att det var mycket för enkelt för en atlet som jag :) Man ska aldrig underskatta mig. Bl.a. så hade han skrivit upp armhävningar. "Och du får absolut stå på knä när du gör dem, huvudsaken är att ryggen är rak!". Jag undrade varför jag inte fick stå på tårna...? "Klarar du det då..??". Jag satte igång med armhävningarna och sa att han fick säga till när han slutar för dagen... :D Så hastigt och lustigt kom han på ett gäng nya övningar. Sjukgymnaster har en förmåga att hitta muskler som man inte ens visste att man hade! Fast det är väl kanske det som de är till för... :) Men imorrn lär jag ha träningsvärk...! Men det var nog ändå ett riktigt bra program jag fick, återstår att se vad jag minns av det bara...!

Efter sjukan gick jag hem och pillade lite med nya bloggen, ordnade layout och färgschema och så. Sen kollade jag på min "Live Traffic Feed" som jag har på framsidan. På den kan man ju se vartifrån folk kommer från min sida och hur de hittar dit. Om det är direkttrafik, via sökmotorer, länkar från andra sajter osv. Och jag blev skapligt full i garv när jag såg detta:

Karlstad, Varmlands Lan arrived from google.se on "Sandras hemsida" by searching for sandra andersson topless.
08:27:35 -- 6 hours 7 mins ago

Den som trodde den skulle få se sånt på min sida blev nog ruskigt besviken!! Finns inte många bilder på mig överhuvudtaget och definitivt inte lättklädda! Kan ju hoppas att det inte var jag som var det uttänkta "offret" från början... Känner bara en i det området och han är oskyldig! (Trodde inget annat, inte riktigt den nivån på vår "relation", att leta nakenbilder på varandra på nätet, men måste ju ändå fråga..! :D ). Kan ju bara hoppas att sökningen ledde till nåt tillfredsställande!

Hur som helst, Harmoni och få benen luggade på eftermiddagen. Och nån av oss hade rört ihop det riktigt ordentligt, jag hade kvar kortet och på det stod det 18/8 kl 10.00. Inte en siffra rätt alltså! Men men, det redde ju ut sig till slut i alla fall, benen blev hår-fria! :)

Annars har jag inte gjort mer är bökat med blogg-inläggen. Jag har kopierat t.o.m juni -09. Bara drygt ett år kvar att kopiera! :) Det är rätt kul att läsa och se tillbaka på sitt liv!

Ska väl fortsätta ett tag till...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar