Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

lördag 28 augusti 2010

Lugn dag, Parken ikväll?, tillökning och apport

Fnular lite med bloggen. Fast det blir inte riktigt bra, är inte helt lätt när man importerar bloggen till en annan sida. Jag lägger ju Blogger "i" Dinstudio. Skulle vilja ha två spalter på högersidan att lägga pinaler i, blir en så väldigt lång spalt annars, men ska jag ha två så blir det för brett. Så det får duga såhär! :)

En ganska lugn dag igår. Så lugnt det nu kan vara såhär dagarna innan en högtidsdag. Imorrn blir min lille Fredrik 25 år, och det är som det är, jag har sjuk folkskräck, gillar INTE att varken hälsa på folk eller ha hem folk, och definitivt inte folk jag knappt ens känner. Jag försöker jobba med det hos Joakim men tillsvidare är det som sagt som det är. Jag har nerverna utanpå kroppen, helt enkelt. Och nu bor vi ju dessutom mindre än vad vi gjorde förut, vilket minskar mitt "svängrum" ytterligare. Men vi får se hur det hela slutar.

Träning igår igen, ihop med Jennifher. Men idag blir det lugnt. Dels har jag en smula "huvudvärk" och sen börjar jag känna lite i ryggen igen. Får väl se om jag åker iväg en sväng imorrn, då har ju gymmet dessutom öppet längre. Känns hur som helst bra att vara igång igen!
Annars som sagt lugnt igår. Åt mat, drack "ett par" glas vin, lyssnade på musik och sen läggdags.

Idag får vi se, PM's ska ju visst spela i Parken ikväll, kanske blir att vi tar oss bort dit. Alltid kul att lyssna på dem!

Jo fasen, det höll jag ju på att glömma, vi fixade lite i akvariet igår, skaffade lite nya växter och nya fiskar. Så nu har vi 5 guppy, 4 black Molly, 1 mosaikguriami, 3 sugmalar, 5 rödmunstetra och jag tror det är 4 neontetra. Så nu är det liv och rörelse där i igen :) Har blivit sådär att man bara kan sitta hur länge som helst och studera livet där, ungefär som det var i början :)

På förmiddagen nu har jag och Hedwig lekt apport:
(Kolla stilen på frambenen när hon springer tillbaka med snodden...!)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar