Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

onsdag 25 augusti 2010

Marknad, möte och ljusparty

En ganska händelserik dag.
Började med marknad i Askersund. Klarade oss undan det värsta regnet, skönt det. Dock så började en ilsken kärring härja när vi parkerade. Vi råkade visst stå PRECIS där hon tänkt gå med sin jävla rollator så det gapade hon om. I det närmaste komiskt. En tanig varelse med rollator och ful basker står och gormar och hötter :-D Dock så ansåg jag att tanten allt fick hålla till på resterande 97% av gatan där det INTE stod bilar så hon fick stå där och vröla om hon mådde bra av det. Annars så blev det samma shopping som vanligt där; underkläder och pirog :) Hon som säljer underkläder börjar känna igen mig ordentligt nu :) Och hon är riktigt duktig, en blick bara så vet hon vilken storlek man ska ha, tur att inte killar är såna, fasen vad retligt det skulle vara...! :) "Jaha, smal med jättebyst *hmmmm, SÅ illa är det väl inte..?? :-/*, det blir den här storleken då!" och det sitter perfekt sen...! Ungefär så som det ska vara! :) Sen köpte vi även lite nya växter till fönstrena, våra kära små katter har ju slaktat en del av våra "blommor". Men nu finns det lite nytt!

Sen hem och ladda för mötet på arbetsförmedlingen. Jag var verkligen skitnervös!! Men.....vi kom väl mest fram till att vi ska ha ett nytt möte... Sen får vi väl se, jag försökte göra lite klart för dem att det inte blir speciellt bra när de kastar runt mig bland en massa olika personer, vill ju ha EN på varje ställe. Och helst Uno, han är helskön! Ifrågasatte hela systemet, och givetvis hade ingen något bra svar att ge... :) Men vi får väl se vad som händer!

Sen har jag varit på ljusparty igen. Anna och jag åkte in till Ljungsbro och sniffade :) Ett trevligt party, är bra när man inte är så många, det blir inte sånt tjafs och riv och slit då. Och lite shoppande blev det även denna gång, allt finns det nåt spännande eller nåt bra erbjudande. "Tur" att det börjar bli mörkt och ruggigt nu så man kan brassa på med en massa ljus!

Annars lugnt, har inte riktigt fattat ännu att det snart bär av till utlandet, och INTE Åland. Eller det är klart, om allt går som jag tänkt så hinner jag med en vända till Åland också innan vi åker. Date spelar och det vore skoj att se/höra! Har ju bara varit Flamingokvintetten och Thorleifs på senaste.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar