Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

torsdag 19 augusti 2010

Resfeber och laddar för Winnerbäck

Imorrn bitti bär det av utomlands. Strax efter 10 går tåget mot Oslo. Förhoppningsvis. Resfeber? JA. Har aldrig nån jävla "Familjen Annorlunda"-familj fått för sig att dra med sig sina ungar ut och åka tåg innan så gör de det garanterat imorrn när en neurotisk Sandra sitter i vagnen...
Har i alla fall packat ner lite tåg-sysselsättning. Garn, virknål, beskrivning på "fabeldjur", tidningar, 1 ½ liter coca cola, nåt kilo lösgodis, ett paket Maryland-cookies, kamera, hörlurar... Nej, jag ska inte resa till månen eller nåt, jag ska till Oslo! Men jag ska förhoppningsvis överleva resan! :)
Och packat väska har jag gjort. Och som vanligt så skulle jag med lätthet kunna vara borta en vecka.. Toppar och linnen, shorts, jeans, leggings, två par skor, regnjacka... Man vet ju inte vad man känner för att ha på sig just då! :) Och säkerligen så känns inget man har med sig bra för stunden ändå sen...

Och på lördag kväll är det Winnerbäck-konsert! Det ska bli galet kul! Är många år sedan jag såg honom senast och då hade min dåvarande pojkvän bestämt sig för att vara så jobbig som möjligt så jag hade inte vidare ro att njuta av konserten då. Hoppas syrran sköter sig bättre...! :)
Har försökt lyssna in mig lite på Winnerbäck senaste dagarna och en av de klart bättre låtarna är denna:


"Den vackraste stunden i livet var den när du kom
och allt var förbjudet
och allt som vi gjorde den stunden vill jag göra om
för det ekar i huvet'
och det blod som jag trodde var stilla det fick du att rinna,
den uppgivna röst som jag nyttjat så illa fick du att försvinna"

Förbaskat bra text!!

En till, när jag ändå håller på... :D

"Du frågar "Älskade dom dig ikväll?"
Jag svarar "Dom älskar mej bara nu,
Den enda som verkligen älskar mej är du"
Du frågar "Tog du dom med storm ikväll?"
Jag kommer faktiskt inte ihåg
Men mina fingrar säger att det var ett segertåg"

Brukar ha svårt för live-inspelningar, men här vrölar ju publiken i alla fall på rätt ställe :) Sen är ju inspelningarna faktiskt från Linköping respektive Oslo... :)

Näe det ska bli riktigt riktigt kul!!
Får se vad vi hittar på mer, har inte en aning om vad syster-yster har planerat. Och så hoppas jag verkligen att regnet håller sig borta...!

Det var nog allt. Ska sitta och ha resfeber en stund till, sen är det läggdags och imorrn är det upp tidigt som gäller. Måste ju leta på passet och väga bagaget och kolla tullreglerna en extra gång...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar