Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

måndag 30 augusti 2010

PM's, Fredrik 25 år, häst-knock och Ikano

Det blev Parken och PM's i lördags kväll. Först en god middag på Lyckan och sedan vidare. Väldigt tråkigt att inte Parken gjort mer reklam för det, det var jättekul och drag som vanligt när de spelar, men vi var väl kanske 10 pers kvar när de "sponsra(n)de" socialdemokraterna försvunnit. Men vi som var där hade kul i alla fall :) Fredrik fick sig ett "Ja må han leva" och även en KENT-låt, haha :) Var hemma klockan....sent.
Peter, Mats och Nanne i PM's

Igår blev då Fredrik 25 (Och mitt körkort fyllde hela 8 år...!). Tog lite sovmorgon, så åkte jag till mor och far och kollade på GP-speedway. Sen blev det hem och umgås med min födelsedags-pojke :) Framåt kvällen gick vi och åt pizza. Fick uppdatera "Vad händer?"-sidan med lite födelsedagspresenter... :) Sen blev det inte mycket mer än läggdags.

Idag har jag varit hos Marie's häst som skulle få en ny sko. Hästar är spännande djur :) Jag blev smått knockad, tur att inte hästen hade mer fart med skallen när hon svingade till rakt i mitt huvud :) Efter det blev det hem till Marie och äta scones. Så åkte jag hem och hämtade Fredrik, tillbaka till Marie i Borensberg igen och så bar det av in till Linköping. Släppa av Marie på jobbet och sen gjorde jag och Fredrik Tornby. En sväng på Rusta, på Ikano-huset, en thai/nacho-buffé och sen in på Ikea. Blev (som vanligt) lite bra-att-ha-grejer :)

Nu är det "Fångarna på Fortet" och sen återstår bara läggdags.Imorrn vet jag inte vad jag ska hitta på. Träna blir det väl säkert, sen får vi se :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar