Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

tisdag 24 augusti 2010

Resa bokad!, yrsligt system och dags att ta tag i träningen?

Då, ÄNTLIGEN.
I säkert ett års tid har vi pratat om att åka utomlands och så var det ju lägligt när Fredrik nu fyller halvvägs till 50. Men tiden går ju... Ikväll satt jag på Familjeliv.se och kollade lite höstrese-tips, och vips så har vi en resa till Kanarieöarna bokad! Närmare bestämt Bahia Feliz. 27 grader varmt på dagen, blir precis lagom när hösten faller på här...! En vecka all inclusive, jag längtar!!
Så nu är man minst sagt lite uppe i det blå :)

Annars så har det varit ganska lugnt. Träffade Uno idag, och vi konstaterade att systemet inte riktigt fungerar som han "lärt sig" att det ska göra med mig. Och sen konstaterade vi att vi har fått olika tider angående mötet imorrn. Försökte ringa Sabina på FK men då hade hon gått för dagen... Då det blir intressant, förhoppningsvis hör någon av sig imorrn!

Blir att gå upp tidigt imorrn och åka till marknaden i Askersund. Brukar vara fint där, hoppas på bra väder bara.

Nu ska jag ta en cider och försöka smälta att jag om ca tre veckor ska ligga på en strand i solen och bara vara...! Men får nog ta några pass på gymmet innan avfärd, för fy fasen vad jag varit slö i sommar!! Och bara helgen i Oslo nu innebar nog säkert + 5 kg på vågen... Måste ju "fitta te'" sig lite inför årets andra bikini-säsong, haha :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar