Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

tisdag 17 augusti 2010

Tråkiga dagar, sista besöket hos sjukgymnast, svampskogen och laddar för Oslo

Blev inget inlägg igår. Var lite seg efter nattens brist på sömn. Somnade väl inte mycket tidigare igår men...

Dagen började med en sväng i bilen, skulle hämta Marie som varit ute på sjön, sen blev det te och scones i Borensberg :) Och jaa, det var väl den dagen det... Fredrik kom hem och lagade mat, kyckling och potatis :) Sen som sagt läggdags.

Ungefär så som dagarna ser ut nu. Och det är väl rätt skönt det i och för sig. Behövde vila för att komma tillbaka efter hönsgården, tog hårdare på kropp och knopp än vad jag trodde. Bara vänta och se vad det blir nästa gång. Nu börjar folk komma tillbaka från sina semestrar så nu ska väl allt snart rulla igång igen. Usch, jag som precis börjat vänja mig vid att jobba :(

Idag var jag hos Johan för sista gången. Lite tråkigt att alla vettiga människor försvinner :( Men det är ju så, de som är duktiga är i regel även ambitiösa och vill hela tiden komma längre. Där räcker det inte med att vara sjukgymnast, det ska dessutom läsas medicin! :) Tror han kommer bli en jätteduktig läkare! Han lyckades ju laga min rygg, inte dåligt det!

I eftermiddag ska jag göra nåt som jag inte gjort på ca 20 år - jag ska ut i skogen och plocka svamp! Pernilla frågade om jag ville följa med och det kan väl vara skönt att komma ut lite. Sen är jag så långt ifrån skogsmulle man kan komma, skogen får gärna stå där och se fin ut, men jag håller mig helst på asfalterade vägar. Hoppas bara att vädret håller sig skapligt! Kanske rent av kan bli en kantarell-macka ikväll :)

Sen lyssnar jag på Lasse Winnerbäck. Är ju dags för konsert på lördag, lika bra att börja ladda! :) På fredag morgon bär det av mot Oslo. Men kan inte påstå att jag ser fram emot att leta på rätt tåg och sen sitta ensam och kuckelura i drygt fyra timmar. Fast jag vet ju att bara man kommer iväg så blir det bra...! Kan ju förbereda "vänner och alla jag känner" på sms-bomber... :D I övrigt är det ju alltid skönt att komma hemifrån en sväng, hoppas bara att Fredrik och katterna inte river lägenheten :)

Har rotat lite i kameran och telefonen och hittat lite kort som jag kan visa:

Sune och Hedwig relaxar i transportburen. Sune kan detta med att ta det lilla lugna...! :)
En lite rolig bild som jag tog på vår nattliga promenad.
Radiomasten igen.
En trött och mätt sambo på väg från "Smultronstället". Och på radion spelades vaggsången nr 1:
"En möra sö kunne jä itte sömne om
Gå opp kanske, ja dä va vecke som"  :D


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar