Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

tisdag 31 augusti 2010

Bra träning, lugn kväll, bilder på Hedwig

Konstaterade just att Piraterna åkte på pisk av Vetlanda. Icke oväntat men SKIT ändå!!

Annars har jag förberett utlandsresa för fullt idag :) Jag var varit och solat och tränat. Hade beslutsångest idag så jag packade både träningskläder och badkläder. Bestämde mig för att springa "en bit", lyfta lite skrot och sen simma. Satte igång på löpbandet, man har ju en jädra energi när man inte cyklat och lyft vikter innan. 3 km gick av bara farten. Likaså 5 km. Och då börjar man ju känna sig duktig på allvar. Kom upp till 7 km. Och sen var det ju bara löjligt att sluta, lika bra att köra hela milen. En mil på löpband för första gången. Och antagligen en mil för första gången över huvudtaget. Har ju bara varit i närheten av längre distanser i Råssnäs, och där vet väl egentligen ingen exakt hur långt det verkligen är :) Men lite häftigt att man faktiskt har en hel mil i kroppen bara man är lite envis och ger sig fan på't! :) Sen var det inte roligt att stanna, saten vad det brände i fötterna!! Tror inte inomhusfotbollskor är gjorda för att springa längre sträckor med... Jag hoppade över skrotet idag och hoppade i bassängen istället. Simmade längder i 30 minuter, sen fick det vara nog med motion idag!

Hem och ta det lilla lugnt, vänta på att Fredrik skulle komma hem. Nu har vi ätit, kollat på "Fångarna på Fortet" och "Time out".

Imorrn ska jag lämna in bilen, undersidan ska oljas och förberedas för vintern. Sen finns väl ingen återvändo, hösten är här. Usch och fy, tur det blir i alla fall en vecka till framigenom med (förhoppningsvis...!) ganska garanterad värme.

Nu är det snart läggdags, somnar förhoppningsvis ganska gott ikväll, och vaknar med stans träningsvärk imorrn... Blir skönt att bassängträningen börjar igen, krypa ner i varmvattnet :) Sen inhandlade vi nya kuddar på Ikea igår, och det är ju dumt att kasta något så nu har vi inte mindre än åtta stycken kuddar i sängen. Jag TROR Fredrik låg nånstans bredvid mig i natt...! :)

Slutar med några bilder på Hedwig - ansiktsuttryckens mästarinna:

Jaa här ser hon väl i och för sig ut ungefär som vanligt...!
Fått syn på nåt mystiskt...??
NÄSTAN söt, men bara nästan... ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar