Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

onsdag 19 augusti 2009

Äntligen kunnat sova, löpar-rekord och tillbaka till psyk

Igår var jag trötter. Blir så när man går upp tidigt. Inte riktigt van vid att gå upp runt 8 Igår var det vaxning. Och då Harmoni inte fått klart sina nya lokaler så fick jag åka hem till ägaren som hade en liten provisorisk klinik. Det gick lika bra det! Sen åkte jag hem till mor och far med en säck kattsand. Ingen var vaken, så jag somnade en stund i soffan. Sen åt vi frukost och tittade på friidrott. Framåt eftermiddagen blev det träning. Och igår gick det RIKTIGT bra, jag slog mitt "löpar-rekord". Innan låg det på 4 km, igår drog jag till med 5 km. Och hade inte klockan blivit så mycket så kunde jag fortsatt. Vet inte vart energin kom ifrån! Kände ju redan i måndags att jag hade mer energi än vanligt. Får se hur det går idag, säkert knappt ens en km, vore ju jag i ett nötskal  Men det är kul att det går bra, jag har ju aldrig kunnat springa nåt vidare förut! Med den här utvecklingen kan det ju bli Lidingöloppet år…..2014 eller nåt  Men idag igen fick jag höra att jag gått ner i vikt så nånting ger väl allt slit i alla fall!
Sen åkte vi och handlade. Det var välbehövligt. Vi hade planer på att se en film och äta lite chips, men jag var så jädra trött så efter "Navy CIS" gick jag och la mej. Kl var 21 och jag somnade nästan innan jag hamnat på kudden. Även det var riktigt välbehövligt!
Idag blev det upp tidigt igen, skulle till psyket kl 9. Riktigt skönt att vara tillbaka dit. Nu ska jag få kontakt med LSS så det blir spännande att de vad de kan göra. Finns ju en del som jag faktiskt behöver hjälp och stöd med, det måste jag erkänna. Sen har jag fått tre tider till på psyk och det känns väl sådär, vad händer sen liksom?? Men men, vi får se vad som händer!
Ska dricka upp min cola sen blir det träning igen. Nu har ju simhallen öppnat igen så man kanske skulle simma och sola nån dag. fast det är jobbigt att simma. Okej om man inte är så många i bassängen, men ofta finns det ju en eller flera stoppklossar till pensionärer som simmar, gärna flera i bredd, men som knappt håller styrfart. Håller ju på att drunkna bakom dom! Men det är rätt skönt att simma även om det är äckligt med vatten. Intressant ekvation 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar