Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

måndag 17 augusti 2009

Provat ut hörapparat, masserat hund, hämtat kattsand, bra träning och Batman-tvspel

Måndag. Och gå upp tidigt. Himla bra start på veckan! Stängde av klockan 8.15, skulle vara på Öronkliniken kl 9. Gick på toaletten, la mej och läste tidningen. Plötsligt så var klockan 8.34 och jag var inte klar alls  Blev en aning stressigt ett tag, men jag hann dit med god marginal. Tur att man har nära till sjukhuset!  Idag fick jag välja hörapparat-modell, och genast kände jag mej en sådär 40 år äldre…. Men jag blev nöjd, blev en mer slimmad variant av de här riktiga feta gubb-apparaterna. Och Grå-svart istället för bääääche… Sen öste audionomen mitt öra fullt med lera för att göra modell till den delen av apparaten som ska sitta i örat. Och jag har hela tiden tyckt att det är höger öra som är dåligt, att jag hör ganska bra på vänster, men när jag satt med högerörat fyllt med tät deg så insåg jag att så är inte fallet alls….! Hör inte vidare bra på vänster heller. Så nu får jag vänta en månad, sen får jag hämta min hörapparat. Jag riktigt längtar!! Jädrar vad jag ska gå runt och lyssna, haha 
Sen åkte jag och masserade hundar. Och det är så kul, de här två hundarna var riktigt dampiga i början, jag fick ju jaga runt på dom, men idag lägger de sej ner och somnar direkt. De har verkligen fattat det här nu!  Efter behandlingarna åkte jag till Annika och hämtade kattsand. Fick även nybakat bröd med tonfiskröra på, inte äckligt nån stans!  Skönt att ventilera lite också, Annika är en bra spyhink, hihi!
Sen åkte jag och tränade. Magen är inte helt okej än, kände jag. Och speciellt när jag skulle springa. Så typiskt nog så gick det riktigt bra att springa idag, jag gjorde 3 km, hade kunnat springa längre, men det kändes inte alls bra! Kändes som att nåt var på väg att ramla ut, att jag typ skulle hitta livmodern i trosorna eller nåt efteråt  Men som tur var så satt allt på plats! Skönt när det går bra på träningen, kan ju inte påstå att det är så kul längre. Tyvärr. Men det är förhoppningsvis bara en svacka.
Ikväll har vi käkat wok, Fredrik är BÄST på det!! Nu sitter han och spelar Batman-tvspel, för "det var ändå inget bra på tv"… För helvete, det är ju friidrott!!! Men nu kan jag ju inte avbryta när han för en gångs skull sitter still och tyst  Ska se Järvheden sen framåt 22, det är en rolig prick det!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar