Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

lördag 1 augusti 2009

Nattliga tankar och myskväll

Lördagmorgon…. Eller eftermiddag. Jag gick upp nyss i alla fall. Svårt att sova i natt igen. Börjar helt klart bli missbrukare av patiens i mobilen, sånt jag roar mej med i väntan på herr Blund. Och tänker såklart. Filosoferar. Alltid hittar man på nåt att reta sej på  Igår kväll var det nykterister. Alltså folk får absolut göra vilka val de vill i livet, men just den gruppen (givetvis inte alla…!) är så jädra noga med att deras val ska respekteras, det ska accepteras osv osv. Medan de har noll respekt för folk som väljer att dricka. För dom finns det inget mellanting mellan rännstenen och total vithet. Och alkoholen är roten till allt ont. Om EN av 400 besökare på en krog sitter i ett hörn och slumrar så är det fotknölssuckar, himlande med ögonen och skakande på huvudet. Och att råka öppna en öl en vardagkväll, om så bara till middagen, det är ALKOHOLISM i allra högsta grad. Sen ett annat fenomen… Nyktra som bär sej åt på krogen och går sen och skryter om att "jaa folk trodde vi var skitpackade, men vi var helt nyktra!!". Hur vettigt är det att bete sej som man vore dyngrak fast man är nykter och tycka det är coolt?? Är det inte bättre att visa att sinnena verkligen är i fullt bruk istället?? Man känner så väl igen IOGT-NTO eller vad de heter här i stan, för de röjer som fan på dansgolvet, står inte still en sekund, klättrar på borden, är högljudda osv, bara för att visa omvärlden "TITTA vad jag kan släppa loss utan sprit, TITTA så kul jag har och jag är nykter!!". Och där sitter en annan med två öl i kroppen och betraktas som sinnesförvirrad, för jag har ju druckit SPRIT. Tycker valet är upp till var och en, och alla ska naturligtvis respekteras för det! Näe bort med alla fördomar åt varje håll! Själv kan jag ta bilen till en fest för att det är smidigt, sen kan jag sitta hemma och supa mej dyngrak en onsdag (om jag inte ska upp dagen efter). Återigen, sköt dej själv och skit i andra, det brukar bli allra bäst så! Hihi, man styr inte riktigt över sina tankar, men det är skönt att ha nånstans att spy ur sej dom.
Gårdagen var som vanligt. Träning, sen…..inte mycket mer. Kollade på tv "The perfect storm". Den är riktigt moloken. Men gillar såna filmer! Sen var det läggdags och resten vet ni ju. Idag har jag tagit fram räkor och jag hörde rykten om en flaska vin från sambon… (Hmm, idag är det…lördag! Tur, då är vi inte alkoholister!). Näe men det blir nog en myskväll, hoppas det går nåt bra på tv också. Får väl dra på en film annars. Eller dra på varandra. Hmm, jag är nog fortfarande inte riktigt vaken, låg humor…! Nähe, nu ska jag plocka iordning köttbullarna som vi gjorde häromdagen. Sen är nog jag mätt 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar