Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

söndag 9 augusti 2009

Seg helg med bra väder

Helgen har varit VARM. Så underbart!! Fredagen var lite seg, tog en rejäl sovmorgon. Och så kom Fredrik upp på lunchen med en tunnbrödsrulle. Nyttigt och gott…  Sen åkte jag ner till mor och far, jag och mamma var nere och badade i Boren. Det var riktigt skönt i vattnet! Sen hämtade jag Fredrik på jobbet och åkte tillbaka och åt ost- och skinkfylld kycklingfilé och färskpotatis. Riktigt gott!! Sen kom Kent och Leila och drack öl och pratade snusk, haha  Framåt sent åkte vi hem!
Åkte ner på lördagen igen, men badade inte då. Satt ute under markisen och gjorde mest ingenting. På eftermiddagen skjutsade jag mamma och pappa till en kräftskiva. Åkte och handlade Burger King, kollade på tv, sen senare så hämtade jag dom igen. Vi sjöng lite kareoke så vi stannade kvar där över natten.
Idag var det segt igen. Var uppe ganska tidigt ändå, satt på altanen och filosoferade. Sen vaknade resten av familjen. Åt pizza på eftermiddagen och nu har vi precis kommit hem. Fick börja med att skura golvet i köket då ett "tomt" juice-paket hade jäst eller nåt, och läckt. Luktade INTE tårta…  Nu är det snart läggdags, är trötter.
Jaa det var min helg det! Väldigt händelserik, hihi  Men vädret har ju i alla fall varit suveränt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar