Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

torsdag 20 augusti 2009

Rix FM-festival, polispådrag på E4′an och backar i Fålehagen

Har precis kommit hem. Jag och Fredrik har varit i Norrköping på Rix FM-festival Och det var väldigt bra faktiskt! Många artister, bl.a. Måns, EMD, Agnes, Martin Stenmark, Andreas Johnsson, H.E.A.T, Lili & Susie, och alla spelade typ 3 låtar var så hitsen bara radades upp  Var en riktigt fin och skön kväll också och det var förbannat med folk!! På hemvägen blev det en felkörning p.g.a av gps’en ballade ur och trodde att vi var i Motala , hamburgare på Mc Donalds i Klinga och sen så var de fullt med blåljus på E4′an. Inte mindre än tre polisbilar som stoppat en merca med i alla fall en zigenar-kärring i. Man blev allt lite nyfiken  Jag menar tre polisbilar, inte riktigt nån fartkontroll då va… Och nu har man precis kommit hem och ska krypa ner och sova.
Annars så fick jag sovmorgon idag, skönt! Marie ringde och hade fått lämna bilen på verkstan så jag körde hem henne och fick en kopp te. Alltid lika trevligt att babbla bort några timmar! Sen skulle jag vara hurtig och dessutom visa mej lite flexibel, så istället för att åka ut till spåret i Råssnäs så blev det Fåle(a??)hagen istället. Där kan man ju välja mellan tre olika distanser. Jag bestämde mej för 3 km. Men fy fan… Det var nog aldrig plan mark, backar precis överallt!! Sprang man uppför en backe och äntligen såg krönet, så nog fan fortsatte backen!! Och nerför är inte så behagligt att springa heller. Positivt var väl att benen blev stumma innan konditionen gav vika. Men runt kom jag, men jag undrar om det var 3 km… Det var väldigt dåligt uppmärkt, det kortaste spåret är 2 km och det känns ungefär som det jag sprang. För att behålla lite självförtroende så åkte jag även ut till Råssnäs och sprang ett varv där, så jag fick känna mej lite tränad i alla fall  Så idag var jag duktig! Men det är grymt vilken skillnad det är på att springa på löpband och i terräng! Så oavsett hur långt jag springer på bandet så kommer jag tänka mej för både en, två, fjorton och tjugonio gånger innan jag skulle få för mej att anmäla mej till något lopp. Det gör så stor skillnad vilket underlag man springer på, hur vädret är, hur det blåser, hur terrängen är osv.
Nähe, krypa ner i sängen. Ska träffa Per-Åke imorrn och diskutera min framtid. Får hoppas att jag har nån!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar