Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

tisdag 4 augusti 2009

”Lilleman”, masserat hundar, trasig motionscykel och tv-kväll

Idag fyller som sagt Rasmus år. Hela 4 år, känns ju som igår som han var "lilleman"  Idag väger "lilleman" drygt 6 kg, är Internationell Champion och har ett gäng bebisar efter sej, så det har i alla fall hänt lite på 4 år! Grattis Grattis Grattis!! 
Idag har jag masserat tre hundar. Min andra "nya" sen april, det är ju ingen rusning direkt. Men får vara glad för de jag har och får, nån gång ska jag väl vara uppe i 80  Sen åkte jag och tränade. Blev sen träning idag, men det var inte så mycket folk ändå. Hamnade på en trasig cykel som jag slösade en massa energi på innan jag förstod att det gick lite väl tungt med tanke på mina inställningar. Så jag bytte och då gick det mycket bättre! Och jag fixade passet trots det lilla missödet i början! 
Var hemma strax efter 18. När Fredrik kom hem så åkte vi till Maxi och handlade. Vi fick avstämning idag så nu kan vi handla för 1500 igen utan att oroa oss  Idag var det ju bara för 250:- så det var inte så mycket att packa om. Sen hem, käka ravioli, tilla på "Allsång på Skansen" där min duett-partner Bosse Larsson var med, HAHAHA. Sen var det "Ghost whisperer" och nu är det nyheter. Och snart väntar sängen.
En spännande dag, som vanligt…! 

Rasmus 4 år

Rasmus 4 år
GRATTIS RASMUS på 4-årsdagen!!!!!!!!! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar