Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

tisdag 25 augusti 2009

Bloggtorka, fotbollsderby och med mormor till tandläkaren

Bloggtorka kallas nog det här… Har inget spännande att skriva om! Dagarna bara går. Helgen var lugn, gjorde knappt nåt. Tränade och så. I söndags gick jag inte ens ur pyjamasen. Nog för det är skönt med lugn, men nu börjar det bli för mycket lugn. Och har man inget att göra så går man bara runt och ser allt man BORDE göra. Tvätta, städa, putsa fönster osv. Och det är ju mindre skoj. Fredrik fyller på lördag, så jag sparar städningen tills dess. Och fönstrena får väl vänta till jul eller nåt, fick så jädra ont i mina handleder när jag tog dom i våras!!
Igår tränade jag. Funkade bra, sprang 5 km igen. Knepigt vad det kan skilja från dag till dag, i lördags orkade jag knappt nåt! Sen hade jag tänkt sola, men så messade Anna och ville komma och hälsa på, så jag får ta solningen en annan dag  Måste förnya mitt kort också, det går ut imorrn. Och det kan ju vara dumt att lägga av nu när jag börjar komma nånstans med träningen! Spinningen skulle visst börja på måndag. Har ju cyklat rätt mycket, 1,7 mil per pass ungefär, men vet inte om jag vågar anmäla mej… Tänk om man skulle svimma eller nåt annat pinsamt!  Jag cyklar en halvtimme i vanliga fall, spinningpassen är ju på en timme. Men men, man vet inte förrän man provat! 
Alltid trevligt att prata med Anna om allt mellan himmel och jord! Sen åkte jag hem till mor och far och käkade köttfärssås, sen gick vi ner till Boren och kollade på fotboll. Har måååånga minnen därifrån, det var ju mitt andra hem i en sådär 10 år  Det var derby mellan Boren och Zeros, och det är alltid kul att se Zeros bli tillplattade! Vet inte varför, är bara så hatisk mot det laget så det finns inte!! I alla tider har de spelat osjysst, varit otrevliga, varit dåliga förlorare, tränarna har uppmuntrat sina 13-åringar att maska och filma och såna saker. Och igår snyftade Zeros’ damtränare ut i tidningen att "serien inte var rolig" för att folk plockade in folk från sina a-lag i b-laget. Zeros är nog de sista som ska uttala sej om sånt, de hade gjort PRECIS samma sak själva, om de kunnat! Jag vet bara när jag spelade i Vadstena och vi skulle möta Zeros i vår allra första match med laget. Tränarna kvittrade om att "Det är bara på skoj och vi ställer inte upp med ordinarie lag och vi vill testa nya positioner och vi vill lufta våra yngre spelare!". Vem stegar ut först ur omklädningsrummet…? En av Östergötlands bästa (det var väl kanske att överdriva, men ändå…) forwards och målspottare! Nu spelade hon inte så mycket, men tanken bakom det hela var uppenbar: Om vi hade stått upp bra mot dom, kanske rent av tagit ledningen, så hade det bara varit att sätta in henne så hade de inte riskerat att förlora. Så näe ni, gå inte ut och snacka om fusk och tråkiga serier…! (Bara för ordnings skull så ska jag säga att även Vadstenas tränare kommenterade serien i tidningen, men det är mer berättigat!). Zeros tålde väl inte riktigt att gå upp i div 3 ena året, för att sedan hamna dyngsist och säsongen efter bli stryklag i div 4  Då måste man hitta nåt att skylla ifrån sej på. Hur kom jag in på detta??  Jaja, jag sa ju att minnen väcktes! Hur som helst så vann Boren med 2-1 och det var ju huvudsaken. Sen fick även Borens IP besök at pling-plång-taxin. Borens målvakt rusade ut på en boll och for rakt in i egna backen Janne så han däckades totalt. Bara hoppas att det inte är så illa som det såg ut, att ryggen inte kvaddades helt. Och hoppas att målvakten kunde sova gott i natt, olyckor händer tyvärr ibland 
Nu ska jag snart med mormor till tandläkaren. Alltid lika spännande att umgås med en slumpmässigt tidsinställd bomb, man vet aldrig när det smäller! Men med mej brukar hon skärpa sej. Sen kommer alla på kliniken att få reda på mej och min livshistoria, men det får man väl bjuda på  Sen blir det träning och ikväll damfotboll på tv. Dagen är planerad! 

1 kommentar:

  1. Ja tackar för en trevlig pratstund och för att jag fick komma och störa dig så du inte kunde sola, hehe. Hoppas du vet vilken Anna det är nu :D

    SvaraRadera