Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

söndag 16 augusti 2009

Helgen

Då har det gått en helg igen. Har inte skrivit på ett tag, finns inte så mycket att skriva om. Är väl skönt det, att det inte är en massa jävelskap i görningen, men det kunde ju gärna få hända nåt kul också.
I fredags så jobbade Fredrik, sen gick vi till Matverkstan och käkade och tog ett par öl. Tog bara 20 minuter att gå dit, trodde vi skulle ha att göra halva kvällen!
Igår tvättade "vi", sen var vi hos mor och far på kvällen och åt spaghetti och köttfärssås.
Det var väl våran helg det!  Vi har lite sjukstuga här, min mage har varit dan sen i lördags, ont som fasen på högersidan, har inte vetat hur jag ska ligga eller nåt. Läskigt när magen bråkar, tycker jag. Men nu tror jag att det är på väg tillbaka, jag hoppas det i alla fall! Och Fredrik är förkyld eller nåt. Går och högfärdshostar och låter som han kommit in i nåt postpubertetiellt (haha, det kom jag på själv!! ) målbrott. Och sprutar näsblod mest hela tiden. Så det är SÅ synd om oss! 
Ny vecka snart, och då har jag lite att göra i alla fall. Öronkliniken, lite hundmassage, vaxa benen och Malin på psyk. Blir bra att komma tillbaka dit igen. Fast såhär över sommaren så märker man ju vilka brister det verkligen är i det där systemet. "Nu går jag på semester, ha det så bra du kan, vi ses om fyra veckor!" typ. Och så är man lämnad åt sitt öde med bara mobila fucking amatör-teamet som "hjälp". Och dom kan ju, om någon, få ‘en att vilja ta livet av sej. Nu har ju sommaren faktiskt varit ganska bra, det jag saknat är en samtalskontakt. Nån utomstående att ventilera med emellanåt. Tur man har Marie, Gullberg och Pernilla!  Men nu ska jag som sagt till psyket igen. Och sammanfatta sommaren på en timme, det blir bra det…
Idag ska vi väl bara tycka synd om oss själva, glo på friidrott och äta chips.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar