Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

lördag 29 augusti 2009

Fredriks födelsedag, löpning runt Råssnäsudden och äntligen svenskt i rymden igen!

Gårdagen blev ingen bra dag alls. Mådde tjyvtjockt och hade ont i skallen hela dagen. Vet inte om det blev några glas "rensa svamp-vin" för mycket i torsdags. Fast jag brukar inte alls bli bakis sådär, lite seg bara. Igår mådde jag verkligen dåligt. Var ju lite sådär att storhandla på Maxi, men det behövdes ju göras. Annars var gårdagen lugn, låg i soffan och glodde på tv.
Idag fyller min älskling år *hurra hurra*. Så nu har vi pysslat lite här hemma och jag har även hunnit med att springa en runda i Råssnäs. Blev inte vanliga spåret, utan idag sprang jag runt hela udden. Var riktigt skönt, men jädrar vad det blåste längst ut!! Himla skönt att det funkar att springa i alla fall! Fast det blev en bit på asfalt och det klarar jag inte av alls, känns stumt och knäna gör ont. Skulle säkert räcka att byta skor, men har inga pengar till det just nu.
Och i morse fick äntligen farbror Fuglesang åka upp i rymden! Man ryser när man ser bilderna från uppskjutningen…  Och på väg till Råssnäs så mötte jag räddningstjänstens tre "brandbilar", så det har varit mycket om drömyrken idag 
Nu ska jag in i duschen, sen kommer släkten. Som sagt, tur att vi bara fyller en gång var om året…
GRATTIS igen, älskling!! 

1 kommentar: