Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

torsdag 30 juli 2009

Kryssning på Vättern, PM’s på Nöjeshallen och lite segt idag

Igår bar det iväg ut på Vättern. Och vilken kväll…!! Helt perfekt väder, underbar mat, bra underhålling (förutom när Anderssonskan själv försökte ta ton… ). Fast vi hamnade nog mitt i PRO’s årsmöte + semesterfirande danskar. Så det var ju inte fullt ös – medvetslös direkt. Men riktigt trevligt ändå! Jag skriver inte så mycket mer, utan låter bilderna tala för sej själv!
Liten del av båten och den goda maten
En väldigt liten bit av båten och den goda maten. Inkokt lax, färskpotatis, sjögräs. Eller nåt.
Utsikt över Vättern
Utsikt över Vättern.
Feuk
Här har vi då Feuk. En liten ö-grupp i Vättern.
Hela familjen :-)
Hela klanen då 
När vi kommit på fast mark igen så gick vi upp en sväng till Nöjeshallen och lyssnade på PM’s. Och igår var de riktigt bra!! Visst, de är alltid bra, men igår var det mer "gamla godingar" istället för radioplågor, och det är ju mer sånt som i alla fall jag vill höra från trubadurer. Fick biljetter till fredag när de spelar igen, får väl se om vi går då också.
Så idag är det minst sagt lite tungt  Än har jag inte varit och tränat, får se om jag åker senare i eftermiddagen. Blev ju rätt mycket öl igår så en sväng på löpbandet skulle inte alls skada…
Idag har jag inte riktigt samma skrivarglädje som igår så det blir inte mycket mer… Eller joo, måste ju såklart gratulera Anna som blir tant på riktigt idag!! 

1 kommentar: