Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

onsdag 8 juli 2009

Inställd operation! *lycklig*, bild på hela djurparken

Lycklig som få är jag just nu!  Kom precis hem från Linköping och Valla djurklinik. Elliot skulle ju opereras idag. Kändes inte vidare bra… Dels att han skulle sövas och hela det köret och sen att vi inte fått nån information alls om hur det skulle gå till, hur det skulle bli efteråt med rehabilitering och så. Allt kändes väldigt ovisst. Vi fick komma in på ett rum och jag fick fylla i hälsodeklaration om han hade fel på hjärta, njurar, åt mediciner, annan sjukdom osv. Sen fick jag skriva under på att jag lovade att betala, att jag inte fick ut djuret förrän hela summan var betalad, att jag var införstådd med alla risker med narkos. Kändes ju toppen… Så kom en sköterska och sa att han skulle ligga kvar över natten, att vi skulle få hämta honom imorrn. Kändes ännu mera toppen… Så kom veterinären. Hon frågade en massa, kände på hunden, vi fick gå ett par rundor i korridoren. Hon förklarade att det var en ganska stor operation som man inte borde göra i onödan. Man skulle in i benen och gröpa ur, göra skåror, sätta in stift som skulle tas bort när allt läkt, sen var det inte 100% säkert att det blev helt bra heller. Så hon ansåg att Elliot inte hade tillräckligt med problem för att behöva gå igenom den här operationen. Vi pratade lite om hur man tränade, byggde upp muskulaturen på rätt sätt. Sen fick vi åka hem – jag, pappa och Elliot. Så jäkla skönt!!! Tänk vilket skit vi hade haft framför oss, försöka hålla honom stilla i flera månader, en massa stift i benet, värk och elände. Nu får vi hoppas att han klarar sej bra ändå! Vi skulle ge det ett par tre veckor och se vad som hände. Blev det värre så skulle vi höra av oss igen. Så just nu är jag riktigt riktigt glad och lättad…! Snart kommer väl huvudvärken som ett brev på posten; som man gått och spänt sej inför det här! Näe ibland har faktiskt t.o.m jag lite tur!
Så det var ju skönt att komma ur sängen skapligt. Har väl sovit ca 3 timmar i natt, så helt pigg är jag inte. Var ju tvungen att se klart konserten med Michael Jackson, och även dokumentären om hans ekonomi. Och sen ligga och grunna på livet ett tag, SEN kunde jag sova… Ska väl släpa mej iväg och träna så jag får det gjort. Försökte väcka Fredrik lite försiktigt för att tala om att vi alla var hemma igen, men han ville inte vakna så han får väl läsa här hur allt gick till! 
Jaa det var ju dagen fram till nu…
Och jag bara måste:
Oliver Rasmus Robban Hedwig Sune Elliot
Hela gänget
Tack för att ni finns och skänker så mycket glädje till mej och min familj!!

2 kommentarer:

  1. Skönt att höra att allt är bra med Elliot och att han inte behövde operationen utan träning å så! Tänker på er!
    Kram Marie

    SvaraRadera
  2. Härligt att Eliot inte behövde opreras, jag vet vad det innebär. Hoppas att all träning räcker, blir det vikter och en massa annat skoj som gäller? Fina bilder på alla era sötnosar . Kram Cillan

    SvaraRadera