Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

torsdag 9 juli 2009

Regn, gjort stan med Pernilla och sovit en hel natt och lite till

Regn idag med. Nu räcker det, vill ha varmt igen, det är roligare då!!
Har gjort stan med Pernilla idag. Först kollade vi lite på kläder på stan, käkade på Chill Out, sen åkte vi till ÖB. Jag behövde ny toalettborste och Glade onetouch-refill. Och JA vi gör faktiskt annat än skiter här, haha  Sen bar det av till Östenssons. Där hade jag inte tänkt handla nåt, men så var kattmaten billig, Fredrik messade om att flytande margarinet var slut och jag blev sugen på naturgodis… Så det blev allt en påse därifrån också. Sen har vi suttit på altanen hos Pernilla, lyssnat på regnet mot plasttaket, fikat, pratat skit och bläddrat i skvallertidningar. Vad annat kan man göra en sån här dag  Nu sitter jag hemma och äter upp naturgodiset, har även tänt lite doftljus. Det är  det enda positiva med att det inte är så varmt, man behöver inte ha öppet överallt och ha alla fläktar på så man kan tända lite ljus igen!
Har med andra ord varit en väldigt lugn dag. Och trött är jag… Somnade strax före 21 igår, vaknade 10 idag, så där tog jag igen några timmar. Men är ändå helt slut. Medicin-bytet börjar väl göra sej påmint. Jaja, det går väl över!

1 kommentar:

  1. Halloj tjejen, visst måste jag hålla med om att det är dax för sol snart men sååå mysigt att man nu kan tända & sniffa på ljus!!
    Kram Marie & gänget

    SvaraRadera