Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

fredag 24 juli 2009

Bygga om på gymmet, Johanna-marken, vin och Wallander och ”bedårande barn”

Det blev inget bloggande igår. Blev en mysig kväll med vin och Wallander-film istället!
Åkte och tränade igår när jag skjutsat Fredrik till jobbet. Skönt att vara där tidigt för en gångs skull, längesen nu  Men de höll på att köra ut maskiner när jag kom. En hel rad med konditions-maskiner var borta och de höll på med nästa rad. Fanns fyra cyklar och ett par löpband. Hatar att sitta bredvid nån och cykla så det blev uppvärmning på löpband. Sprang tre km ganska så lätt. Sen körde jag maskinerna och så skulle jag avsluta med cyklingen. Men orkade absolut inte, trampade i 10 minuter på väldigt låg belastning, var så jag såg stjärnor sen. Läskigt att det kan bli så, jag gjorde ju precis som jag brukar, bara i omvänd ordning. I omklädningsrummet fick jag reda på att de byter ut maskiner till nya fräscha och det är ju bra! Men det kunde de väl gjort typ en söndag eller sent en kväll då, nu fick ju folk stå och vänta och mitt i allt gick de som jobbade på fika, de bara försvann. Men det blir spännande att se hur det ser ut imorrn när jag kommer dit!
Sen så hämtade jag Elliot och så åkte vi till Ödeshög. Alltså en dag kommer det sluta olyckligt för en av alla dessa parkeringsvakter som i princip hoppar ut mitt i vägen framför ‘en med sin jävla p-skylt. Liksom jag är inte blind, jag ser även om han står vid sidan av vägen!! Svänger jag inte in så är det för att jag inte vill… Får ju nästan väja för dom nu. Men jag skänker inte en spänn till Ödeshög, så jag parkerade på en tvärgata, halvvägs till Hästholmen ungefär  Och straffad blev jag, hann ju inte mer än fram så började det spöregna. Så jag och hunden blev ganska blöta. Och det var som vanligt; en massa fina bra saker som man knappt kan vara utan… Jag handlade ingenting. Höll utkik efter tanten med billiga underkläder, men hon var inte där. Får hoppas hon kommer till Skänninge  Jag tänkte köpa nåt att tugga på, men det kunde jag ju glömma. Inte en normal korvvagn så långt ögat kunde nå!! Inte en hamburgare!! Det som fanns var kebab och den har jag ätit förut. Pytteliten och dyr, så den hoppade jag över. En Möllers-vagn hade lyst upp stället… Blev två hamburgare på Mc Donalds när vi var tillbaka i Motala igen istället. Sen åkte vi till Annika och pratade en stund och så åkte vi hem. Satt vid datorn tills det var dags att hämta Fredrik, vi handlade på Burger king på hemvägen och sen drack vi vin och tittade på en Wallander-film.
Idag har jag varit på landet och masserat hund. Är trött idag så ögonen går i kors. Ändå sover jag ganska bra på nätterna nu. Har precis käkat lunch med Fredrik på stan. "Med eller utan"-baguette, det var inte igår!! Vi pratade om att åka til Harrys ikväll och lyssna på "Bedårande barn"; Marcus Öhrn som sjöng i Noice som startat nåt slags hyllnings-projekt. Men vi får se, trodde det bara var inträde efter 22, som vanligt, men det verkar vara hela kvällen. Och så skulle de inte spela förrän "vid 23.30-tiden", vilket kan innebära typ en kvart innan stängning. Och det är inte riktigt värt 100:-, tycker jag. Så vi får se hur vi gör. Fast vore kul att gå ut, är riktigt längesen nu!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar