Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

fredag 17 juli 2009

Långtråkigt, utförsäljning på Shape och sola

Jag lever än, det har bara inte funnits så mycket att skriva om. Vädret har varit tråkigt, inget har hänt. Jag har tränat och sen har jag åkt hem och satt mej vid datorn och sen har det varit kväll. Händelserikt liv… Idag skiner solen i alla fall. Har planer på att åka och lägga mej och sola nånstans. Gäller att passa på, imorrn skulle det väl bli sämre igen.
Det är konkurs-utförsäljning på Shape så på Fredriks lunch så gick vi en runda där. Och givetvis så måste man shoppa lite  Sen första gången jag var inne där så har jag dreglar efter en tavla, en ganska stor (100×120 cm) med en närbild på en snöleopard, tror jag det är. Men tyvärr så har den varit för dyr. Men nu när det är rea så köpte vi den  Kommer passa perfekt i sovrummet! Sen så köpte jag ett par ljus och lite plastblommor också. Sånt som man alltid kan göra av nånstans! 
Annars så flyter allt på. Fredrik jobbar heltid nu så jag är ensam ganska mycket. Tror jag avlider av tristess snart. Men sen när jag tänker på vad alternativet är, typ arbetsträna på "Återvinningen", så kommer jag fram till att det inte är så dumt att vara hemma ändå  Att jobba är en sak, men att gå på ett mupp-ställe, göra precis samma jobb som alla andra för kanske hälften av en arbetar-lön, det känns inte riktigt lockande. SÅ desperat på att bara komma ut är jag inte riktigt än… Men vem vet, det kanske kommer det också…
Nähe om man skulle åka till Jätten och fläka ut sej en stund. Gäller ju att passa på, som sagt…

3 kommentarer:

  1. Var ska ni ta och hänga mästerverket nu då? =)

    SvaraRadera
  2. Ja det är ju bra om man läser meningen efter också =)

    SvaraRadera