Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

tisdag 28 juli 2009

Sömnbesvär, konsumentrådgivare, scones, kattgodis och ravioli

Sömnproblem i natt igen. Och det är inte det att jag inte är trött, ögonen svider, men jag kommer inte till ro. Och när jag inte gör det så sätter skallen igång och sen går det ju inte att somna… Tror klockan var närmare 6 innan jag somnade i morse. Blev väckt kl 9 av telefonen, kommunens konsumentrådgivare. Jag var knappt klar över om solen gått upp eller inte. Men jag kan säga att jag somnade om väldigt gott när vi lagt på…  Himla skönt att få klarhet i saker och ting! Men när alarmet ringde ett par timmar senare så var jag nästan medvetslös. Snoozade länge, packade träningsväskan och sen åkte jag till Marie i Borensberg. Riktigt trevligt att sitta och prata och ventilera, få rätsida på diverse saker, och samtidigt äta riktigt mumsiga scones!  Så åkte vi en sväng bl.a till apoteket. Jag hämtade ut medicin som räcker i en månad, 290:- borta… Och det var bara EN sort… Men det är väl lika bra att handla på så man kommer upp i frikort snarast möjligt!
Sen åkte jag och tränade. Hade lite bättre koll på min cykel idag  Men jag blir inte riktigt klok på den, jag kör längre sträcka än tidigare och med högre belastning, flera "stigningar", men jag förbränner mindre kalorier. Och ganska mycket mindre  Men man ska väl inte haka upp sej på sånt, jag kör på som vanligt! Fick höra idag att jag gått ner i alla fall och det är ju alltid trevligt att höra! 
När Fredrik kom hem så åkte vi till Annika och Jerker en sväng, de fick lite kattgodis. Jag fick en hel påse och vi kan inte gärna trycka i våra katter allt det, då lär vi få tömma lådan konstant  Då kan man ju lika gärna dela med sej lite och de har ju några katter…!
Sen åkte vi och handlade. Suveränt att åka vid 20-tiden, man behöver ju definitivt inte trängas med folk! Sen blev det en nostalgi-middag; ravioli  Det var riktigt längesen jag åt! Men magen blev inte så glad, men det blir den ju knappt åt något. Fattar inte vad det blivit med den, får ju kramp av det mesta.
Nu är det läggdags och ikväll ska jag fasen sova! Tack alla för all stöttning och uppmuntran, det betyder massor!! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar