Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

måndag 27 juli 2009

Åter i lägenheten, ont i sittknölarna och mer sommar önskas!!

Då var man hemma i lägenheten igen. Och helt plötsligt ligger tvätt, städ och disk på en’s eget ansvar igen, FY vad tråkigt  Men det har varit en trevlig helg, lugnt och skönt och massor med djur! 
Var och tränade idag. Slarvade ju ganska rejält i helgen så det var verkligen dags igen! Nu hade de fått in nya konditionsmaskiner och det var verkligen fräscha grejer! Men en ny cykelsadel som röven ska anpassa sej efter, lär ha känning i sittknölarna imorrn, och sen är man ju van vid att köra en visst program på maskinen, nu behöver man försöka hitta nån ungefär likvärdigt på nya maskinen. Men det ska nog inte vara några problem  Var skönt att röra på sej lite igen! Har ju bara en månad kvar på kortet nu. Fast måste förlänga på nåt sätt sen, kan inte bara sluta, då blir det inget bra.
Annars så är allt som vanligt. Har tvättat lite, ägnat mej åt aktuella problem. Mailat, pratat i telefonen. Fick ganska mycket löst faktiskt, så det är skönt! Det är faktiskt ganska underhållande när en människa säger att nån "kan gå och dra nåt över sej Skönt att kunna koppla bort en del av allt i alla fall. Hoppas på att det ska bli en liten spurt på sommaren nu, liiiiite mera bra väder i alla fall. Speciellt på onsdag, då ska vi ut på Vättern med "Kung Sverker". Riktigt trevligt och inkokt lax låter inte alltför äckligt! Men som sagt, hoppas vädret blir bra också!
Lite bilder var längesen, här kommer nägra från helgen!
Robban i tvättkorgen Sune sover :-)
Robban och Sune testar olika sovställen och ställningar 
Tittut!!!
Oliver tittutar i fönstret!
Oliver och Robban
Robban och Oliver i ren-tvätten, tur det inte är min tvätt 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar